Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναδείχθηκε ως ένα από τα πρόσωπα της πανδημίας του νέου κορονοϊού, καθώς για 72 ημέρες, όπως ανέφερε και ο ίδιος στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του για το κλείσιμο ενός κύκλου όπως έγραψε, συμμετείχε στις σχεδόν καθημερινές ενημερώσεις με τον Σωτήρη Τσιόδρα και πολλές φορές επικρίθηκε για το αυστηρό του ύφος.

Ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στο θέατρο Άλσος με μια απολαυστική παράσταση, έκανε μία πολύ πετυχημένη μεταμφίεση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας σ' ένα απολαυστικό βίντεο που ανέβασε στα social media.

«Κομμένα τα σούρτα-φέρτα... Θα σας παρακολουθώ παντού με ό,τι στολή σας φτιάχνει περισσότερο...», λέει μεταξύ άλλων.

«Λοιπόν μάγκες για να τελειώνουμε τα πολλά τα σούρτα φέρτα κομμένα. Μέχρι τον Ζαχαράτο στο Άλσος και πολύ σας είναι. Μην σας πλακώσω», προσθέτει.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλήσπερα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol... Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos ... Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου .... Special thanks @achilleas_charitos @geolyc @nikolaidi_filitsa #toalsos #xardalias #summer2020 #summerinathens #summerinthecity #comedy #staypositive #staysafe #theater @eltorou @eugenia_peroukes

A post shared by Takis Zaxaratos (@takiszacharatos) on

 

Φυσικά ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν άφησε ασχολίαστο το ποστ του Τάκη Ζαχαράτου. Με φανερή διάθεση χιούμορ και από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αρχικά αντέδρασε με καρδιά και στη συνέχεια δήλωσε ότι θα είναι στο Άλσος στις 15 Ιουλίου στην πρεμιέρα της παράστασης.

Με καρδιά απάντησε στον Τάκη Ζαχαράτο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Συγκεκριμένα έγραψε, «15 Ιουλίου θα είμαι εκεί στην Πρεμιέρα... και χωρίς τα κόκκινα γάντια... Κανόνισε μόνο τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα προστασίας... keep going Takis, καλή επιτυχία, τα λέμε στο Άλσος», έγραψε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε ότι θα βρεθεί στην πρεμιέρα της παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου