Μιλώντας στο  «Secret» και στη Σάσα Σταμάτη, η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη, αναφέρθηκε στην επίσκεψη της στον ναό της Αγία Τριάδος στην Νέα Φιλαδέλφεια όπου και κοινώνησε.

«Ναι, πήγα και κοινώνησα. Γιατί όχι;», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: «Κάθισα στην καραντίνα μου, πήρα όλες τις προφυλάξεις και νομίζω ότι ήταν η ώρα μου να κοινωνήσω. Μου έλειπε, δεν είχα πάει και το Πάσχα. Γιατί εγώ το κάνω δύο-τρεις φορές τον χρόνο, όποτε το αισθάνομαι. Δεν φοβήθηκα. Εμένα αυτό με βοήθησε. Το είχα ανάγκη. Τώρα, που είναι σε ύφεση μεγάλη ο ιός, θεωρώ ότι ήταν και μια ευκαιρία ανάτασης της ψυχής. Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να κολλήσω, γιατί είναι αληθινή και πολύ βαθιά η πίστη μου», δήλωσε αναφορικά με το ζήτημα της Θείας Κοινωνίας και αν μεταδίδεται από τον νέο κορονοϊό.

Στη συνέχεια μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνιση της, καθώς στης φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την επίσκεψη της στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου εμφανίστηκε με κοντό μαλλί.

«Ήταν η ώρα. Ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου. Ήθελα κάτι εύκολο, να μη χρειάζεται να πηγαίνω κομμωτήριο συνέχεια. Με είχε κουράσει το μαλλί που είχα. Ήθελα κάτι άλλο. Και πήγα στον κομμωτή μου, τον Ιωάννη Αγγελόπουλο, και το κάναμε»

Τέλος μίλησε για το πώς πέρασε το διάστημα του lockdown εξαιτίας της Covid-19:

«Για μένα ο εγκλεισμός ήταν μια ευκαιρία να πάρω μια ανάσα, να κάνω τις προσευχές μου, τον διαλογισμό μου, την ενδοσκόπησή μου και να διαβάσω. Δεν έπληξα, πέρασε ευχάριστα αυτό το διάστημα», κατέληξε η Δήμητρα Λιάνη.