Ο Γιώργος Τσίπρας βρέθηκε στα Μέγαρα για να συμμετάσχει στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με αφορμή την απόφαση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής να δημιουργηθεί δομή προσφύγων και μεταναστών στη Νέα Πέραμο, στο χώρο της 75 ΜΕ, που ανήκει στην Εκκλησία.

«Ξεφτιλισμένε, προδότη» ήταν μερικές μόνο από τις εκφράσεις που ακούστηκαν κατά τον προπηλακισμό του Γιώργου Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας με ανάρτηση του στο Facebook κατηγόρησε την κυβέρνηση και τόνισε πως η επίθεση σε βάρος του έγινε από ακροδεξιούς.

Έκανε λόγο για οργανωμένη ομάδα ακροδεξιών που του επιτέθηκε έξω από το δημαρχείο στα Μέγαρα ενώ ήταν ο μοναδικός βουλευτής της περιοχής που πήγε στο δημοτικό συμβούλιο.

«Έξω από το Δημαρχείο δέχτηκα επίθεση και προπηλακισμούς από ομάδα ακροδεξιών, επίθεση οργανωμένη και προετοιμασμένη από πριν. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης. Η ΝΔ αφού εξέθρεψε την Ακροδεξιά και τις συμπεριφορές μίσους κρύβεται και σήμερα πίσω από αυτές μπροστά στα αδιέξοδα της μεταναστευτικής της πολιτικής» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσίπρας.

Την επίθεση που δέχτηκε ο Γιώργος Τσίπρας καταδίκασε με ανακοίνωσή του και ο δήμος Μεγαρέων χαρακτηρίζοντας το περιστατικό «ατυχές, λυπηρό και απαράδεκτο».