Μέχρι αυτήν την ώρα, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, δεν είναι βέβαιοι οι αστυνομικοί για τα στοιχεία του. Μέσα στην εβδομάδα ελπίζουν να έχουν απαντήσεις από τις αρχές του εξωτερικού. Να μάθουν την πραγματική ταυτότητα τού θύματος, εάν είχε ποινικό παρελθόν και εάν είχε αντιπαλότητες γνωστές σε κάποια υπηρεσία, ώστε να συλλέξουν πληροφορίες και να ξεκαθαρίσουν ποιος τον ήθελε νεκρό. Μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κάποιος μάρτυρας που να ήταν παρών στη σκηνή της εκτέλεσης.

Τη Δευτέρα οι αστυνομικοί αναμένεται να “χτενίσουν” την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας και έτσι να μάθουν εάν ήταν ένας ή περισσότεροι δράστες, πώς προσέγγισαν το θύμα τους και πώς διέφυγαν από το σημείο.

Μία δολοφονία τρία χρόνια πριν ίσως δώσει στοιχεία

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, μπαίνει ξανά μία δολοφονία που είχε συμβεί στις 16 Ιουνίου 2017 σε αλσύλλιο στον Νέο Κόσμο. Το θύμα έχει ιταλικό όνομα, διέμενε στην Ισπανία και είχε βελγικά χαρτιά, όπως βελγικά χαρτιά είχε και το θύμα της Παρασκευής στην Βούλα. Τα στοιχεία που και τότε είχαν έρθει από τη Europol έδειξαν η σορός άνηκε σε έναν 54χρονο Βέλγο.

Δύο χρόνια αργότερα, είχε συλληφθεί ένας 32χρονος Αλβανός για τη συγκεκριμένη δολοφονία, με την ΕΛ.ΑΣ. να διακριβώνει ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα σε υπόθεση εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι προβληματισμό προκαλεί στους αξιωματικούς της Αστυνομίας το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε στα νότια προάστια της Αττικής αρκετές δολοφονικές επιθέσεις με στόχο αλλοδαπούς, οι οποίες αποδίδονται στο διεθνές οργανωμένο έγκλημα και ιδίως στα κυκλώματα ναρκωτικών.