Οι Αρχές εκτιμούν πως σύντομα θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη. Ο υπερκοριός της ΕΛ.ΑΣ. έχει σαρώσει τα κινητά τηλέφωνα που ήταν στην περιοχή την ώρα της επίθεσης προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει ταυτοποίηση με κάποιο από αυτά που θεωρείται ότι ανήκει στην ύποπτη.

Η δράστης «έδρασε ψύχραιμα, οργανωμένα και με την ευκολία που της έδωσαν οι παρούσες κοινωνικές συνθήκες με τη μάσκα και τα γάντια αλλά και την ευκολία που μπορούσε να της δώσει το συγκεκριμένο εγκληματικό όργανο» δηλώνει η δικηγόρος-εγκληματολόγος, Μαρία Τσιλιάκου στο STAR.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει γίνει αυτό το πράγμα. Έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό, το πώς προέκυψε αυτή η ιστορία, πώς δηλαδή κάποιος να το κάνει αυτό στην Ιωάννα» είπε η ξαδέρφη της Ιωάννας στον ΣΚΑΙ.

Από την πλευρά του ο σύζυγος της ξαδέρφης έκανε λόγο για μια δυναμική γυναίκα που δεν έδινε δικαιώματα: «Δυναμικός χαρακτήρας, κλειστός και ήταν αυτό που βγάζει μια γυναίκα τον τσαμπουκά, η γυναίκα που δεν δίνει πολλά δικαιώματα, δεν σηκώνει πολλά-πολλά ρε παιδί μου. Πάντα μιλούσαμε αλλά μέχρι ένα σημείο».

«Έχει καεί το 93% του προσώπου της και το 20% του σώματός της. Η Ιωάννα κάθε φορά που την επισκεπτόμαστε οι δικηγόροι ζητά να συλλάβουν τη δράστη» είπε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας στον ALPHA.

«Τόσο μίσος για την Ιωάννα, δεν πιστεύω να υπήρχε άνθρωπος που να ήθελε να κάνει τόσο κακό στο παιδί» είπε η θεία της 34χρονης.