Παρά το γεγονός ότι το 2015 το δικαστήριο της Αμβέρσας τον καταδίκασε σε κάθειρξη 12 ετών, στο πλαίσιο εξάρθρωσης κυκλωμάτων που έφερναν στην Ευρώπη κοκαΐνη από χώρες της Λατινικής Αμερικής, ο 47χρονος K.W. κατάφερε να αποφυλακιστεί υπό όρους και στη συνέχεια να εξαφανιστεί. Τα τελευταία περίπου 2 χρόνια είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα νότια προάστια σε σπίτια όπου μίσθωνε με την πλαστή ταυτότητα που είχε (σ.σ. άλλο όνομα και εμφανίζονταν ως γεννηθείς το 1976), ενώ πλήρωνε πάντα με μετρητά.

Τα «μυστικά» του λιμανιού της Αμβέρσας

Βελγικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ένα από τα μεγάλα «κεφάλια» της μαφίας με έδρα την Αμβέρσα, όπου μαζί με ακόμη έναν 55χρονο έκαναν «μπίζνες» με το καρτέλ ναρκωτικών της Λατινικής Αμερικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο δίδυμο φέρεται να εμπλέκεται σε εισαγωγές εκατοντάδων κιλών κοκαΐνης από τη Βενεζουέλα, το Περού, τον Παναμά κ.ά. χώρες -ναρκωτικά που έφταναν στο Βέλγιο μέσου του λιμανιού της Αμβέρσας και διαχέονταν στις αγορές της Κεντρική Ευρώπης.

Τέλος, να αναφέρουμε, ότι 47χρονος στο Βέλγιο πράγματι δραστηριοποιούνταν ως έμπορος τροφίμων (σ.σ. μπανάνες, ανανάδες κ.ά. εξωτικά φρούτα), ωστόσο, οι επιχειρήσεις του ήταν προκάλυμμα για να φέρνει ναρκωτικά στη χώρα.