«Το ότι έχει βιάσει δεν το δικαιολογώ γιατί είμαι γυναίκα και ο βιασμός είναι το χειρότερο πράγμα, λες και σου παίρνουν την ψυχή. Αλλά ότι έφτασε σε ένα σημείο να κλέβει το δικαιολογώ γιατί όταν δεν σου δίνει κανείς δουλειά είναι λογικό να κλέψεις» δήλωσε.

«Ασχέτως αν έγινε ότι έγινε τον αγαπώ. Τις ώρες που κυκλοφορούσε μαζί μου ως άνθρωπος δεν υπήρχε αυτή η κατηγορία και δεν τριγυρνούσε στο μυαλό μου» είπε.

«Με τον Δημήτρη γνωρίστηκα πέρυσι το Πάσχα όταν γύρισα στο πατρικό μου. Ταιριάξαμε γιατί είχαμε ίδιες αντιλήψεις, δύσκολα παιδικά χρόνια και οι δύο, ίδιες αντιλήψεις για τη ζωή» είπε η Μαρίνα στο MEGA.

Όπως σημείωσε η Μαρίνα, ήταν μαζί για περίπου 1,5 μήνα, υπογραμμίζοντας ότι η σχέση τους είχε εντάσεις, ωστόσο δεν της φέρθηκε άσχημα. 

«Υπήρχαν στιγμές με εντάσεις όπως σε όλες τις σχέσεις, από τη δική μου και τη δική του μεριά. Μου φέρθηκε καλά» υποστήριξε.

«Μόνος του έθαψε τον εαυτό του γιατί του δόθηκε μία φορά η ευκαιρία με το νόμο να βγει έξω, να ξαναφτιάξει τη ζωή του και έκανε το ίδιο λάθος», δήλωσε στο παρελθόν η πρώην σύντροφος του «δράκου».