Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» και στη Μαίρη Αρώνη, μεταξύ των πολλών θεμάτων που κλήθηκε να σχολιάσει, αφηγήθηκε και ένα κωμικοτραγικό συμβάν που συνέβη κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Όπως ανέφερε πήγε στην κηδεία μίας συνονόματης ξαδέρφης της, η οποία έγινε με λίγο κόσμο εξαιτίας των μέτρων προστασίας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και ο παπάς νόμιζε ότι πρόκειται για την ηθοποιό και ήταν έξαλλος από την ισχνή προσέλευση του κόσμου.

«Έχασα μια πρώτη ξαδέλφη μου πριν λίγες μέρες, μικρότερή μου κιόλας, η οποία λεγόταν Άννα Φόνσου. Πήγαμε στην κηδεία και ήταν λίγα τα άτομα, λόγω του κορονοϊού. Μπαίνει ο παπάς έξαλλος, ήταν καμιά 35αρια – 40 άτομα οι καλεσμένοι και έβρεχε κιόλας και λέει: ‘’Καλά δεν ντρέπονται οι Έλληνες; Η Άννα Φόνσου πέθανε και δεν ήρθε κόσμος… Ντροπή στους Έλληνες’’».

«Πάει ένας συγγενής μου και του λέει ότι είναι εδώ η Άννα Φόνσου, η ηθοποιός. “Ποια είναι;” λέει. Του λέω “Συγνώμη, εγώ είμαι” και ‘’Γιατί είσαι τόσο νέα;” με ρωτάει. Και του λέω ‘’Παλιά ήμουνα μεγάλη’’».