Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, ο κατηγορούμενος που είναι πατέρας δύο παιδιών, ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη 9 Ιουνίου καθώς μεσολαβεί και η αργία του Αγίου Πνεύματος, ώστε να ενημερωθεί και ο συνήγορός του Δημήτρης Κρούπης.

Το κατηγορητήριο είναι βαρύ για τον 45χρονο που αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού, ωστόσο σύμφωνα με τον συνήγορό του, ακόμη δεν έχουν σταλεί τα αποτελέσματα από τους ειδικούς που θα κρίνουν τα στοιχεία τα οποία αντικρούει προφορικά ο εντολέας του.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου υπεράσπισης του 45χρονου, Δημήτρη Κρούπη

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης (4/6) όταν διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας η μικρή από τον πατέρα και μία θεία της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 45χρονος εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν γνωστός της μικρής, της πρότεινε να πάνε μια βόλτα να της δείξει το φορτηγό του. Στην καμπίνα του φορτηγού του, κατηγορείται ότι βίασε το μικρό κορίτσι.

Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε ιατροδικαστική εξέταση της 13χρονης, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει ρήξη παρθενικού υμένα, ωστόσο υφέρεται να υπάρχουν ευρήματα που παραπέμπουν σε ασελγείς πράξεις.