«Η 34χρονη δεν έχει αναγνωρίσει έως αυτή την ώρα κάποιο πρόσωπο. Πιστεύουμε, όμως, ότι όσο περνούν οι ημέρες και βελτιώνεται σιγά – σιγά η κατάστασή της θα μπορέσει να θυμηθεί κάτι παραπάνω και να μας δώσει στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό της δράστιδας» τονίζουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

Αστυνομικοί επισκέφθηκαν την Πέμπτη την 34χρονη, στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, αλλά παρέμειναν μόνο για δύο - τρία λεπτά στο χώρο, γιατί η νεαρή γυναίκα δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έτσι, αποχώρησαν χωρίς να προκύψει κάτι νεότερο, που θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόοδο των ερευνών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους και τα αποτελέσματα των σαρώσεων των επικοινωνιών από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ενώ συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από πρόσωπα του φιλικού, επαγγελματικού, αλλά και του συγγενικού κύκλου της. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διασταυρώσουν κάποιες νέες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.

Καταγεγραμμένη από την αστυνομία η φωνή της δράστιδος

Καταγεγραμμένη από την ΕΛ.Α.Σ είναι η φωνή της μαυροφορεμένης γυναίκας που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η φωνή της δράστιδος είναι καταγεγραμμένη από το τηλεφώνημα που έκανε μέσα από τηλεφωνικό θάλαμο απ’ όπου κάλεσε τον ταξιτζή.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από το ίδιο τηλεφώνημα έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τον χάρτη της διαδρομής που ακολουθήθηκε, δηλαδή το σημείο παραλαβής και αποβίβασης της δράστιδος. 

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουν οι αστυνομικοί στις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή όπου έγινε η επίθεση, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει καταγραφεί καθαρά το πρόσωπό της.