Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή θα μπει ξανά στο χειρουργείο προκειμένου οι γιατροί να δουν την κατάσταση των εγκαυμάτων της.

Η καυστική ουσία έχει κάψει το 93% του προσώπου της ενώ η 34χρονη έχει εκφράσει την επιθυμία να μην δει το πρόσωπό της.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το STAR, οι Αρχές εξετάζουν αν η γυναίκα που φαίνεται σε κάμερα ασφαλείας, είναι η ίδια η οποία επιτέθηκε με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα. Κάτοικοι της περιοχής έχουν αποκαλύψει ότι είδαν μια ξανθιά γυναίκα να κινείται στα δέντρα λίγο πριν την επίθεση. Φορούσε άσπρη χειρουργική μάσκα και μπεζ ζακέτα μέχρι το γόνατο ενώ μετέφερε ένα σακίδιο στην πλάτη.

«Ο πρώην της Ιωάννας εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά»

Ο δικηγόρος της 34χρονης μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» ανέφερε πως:«Από την έρευνα έμαθα πως ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας με τον οποίο χώρισε 5 ημέρες πριν την επίθεση εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Όταν επιχείρησα μέσω της εταιρείας να επικοινωνήσω μαζί του έλαβα mail από την επιχείρηση ότι πλέον δεν εργάζεται εκεί».

Ο οδηγός ραδιοταξί που παρέλαβε την δράστιδα από το σημείο της υπόθεσης «δείχνει» τη γυναίκα που παρέλαβε από το σημείο της επίθεσης και ανοίγει το δρόμο για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Την ίδια στιγμή οι εικόνες από την αυτοψία της εκπομπής στο σημείο της επίθεσης με τις μεγάλες κηλίδες από το χυμένο θειικό οξύ, προκαλούν ανατριχίλα.

Είχε κάνει πρόβα

Από κάμερες ασφαλείας έχει καταγραφεί η «μαυροφορεμένη γυναίκα», άλλες δύο φορές πριν την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα, με τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ήταν «πρόβες» πριν από την επίθεση.

Σύμφωνα με το Open, η επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα δείχνει ότι ήταν μία καλά σχεδιασμένη επίθεση, καθώς η δράστης είχε καταγραφεί από κάμερες κοντά στο σημείο της επίθεσης επί τρεις συνεχόμενες ημέρες.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είχε κάνει δύο «πρόβες» πριν την ημέρα που έφθασε στην Καλλιθέα και πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη.

Οι κάμερες ασφαλείας στην περιοχή την έχουν καταγράψει δύο μέρες πριν την επίθεση να είναι στο σημείο, φορώντας περίπου τα ίδια ρούχα, ενώ κουβαλούσε πάντα μαζί της ένα σακίδιο.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η δράστης έκανε «πρόβα» γιατί μία ημέρα πριν είχε πάρει τηλέφωνο ζητούσε ένα ταξί για να φτάσει στο σημείο και στη συνέχεια να την μεταφέρει σε μία περιοχή στα νότια προάστια.

Άρα λοιπόν οι αστυνομικοί έχουν καταγεγραμμένη τη φωνή της γυναίκας δύο φορές, τόσο την παραμονή όσο και την ημέρα της επίθεσης.

Οι αστυνομικοί δίνουν ιδιαίτερη βάση να συνέλθει από το σοκ η 34χρονη Ιωάννα ώστε να τους δώσει περισσότερα στοιχεία. Την Πέμπτη τους είπε για δύο νέα πρόσωπα από τις κοινωνικές επαφές, για τα οποία η αστυνομία θα πρέπει να ξεκινήσουν έρευνα για να δουν εάν έχουν κάποια σχέση με την επίθεση.