Η μαφιόζικη εκτέλεση έγινε στις 14:45 στην περιοχή στη θέση Άγιος Σώστης στην περιοχή της Λιθακιάς στη Ζάκυνθο, την ώρα που το ζευγάρι κινούνταν ανυποψίαστο με τη μοτοσικλέτα του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άγνωστοι άνδρες ντυμένοι με σκούρα ρούχα που προσομοίαζαν σε στολές αστυνομικών, πλησίασαν με άλλη μηχανή το ζευγάρι κι άνοιξαν πυρ εναντίον τους

Οι σφαίρες έπεσαν «βροχή», με την 37χρονη γυναίκα να αφήνει επιτόπου την τελευταία της πνοή, ενώ ο σύντροφος της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένος, έχοντας δεχτεί τρεις σφαίρες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά την μαφιόζικη επίθεση, ο σύντροφος της Χριστίνας Κλ. οδήγησε για λίγα μέτρα ακόμα τη μοτοσικλέτα, κάνοντας τελικά δεξιά και παραδίδοντας την σε φίλο του, αλβανικής καταγωγής.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι δράστες είναι «ένας ψηλός κι ένας κοντός», οι οποίοι μετά την εκτέλεση ανέπτυξαν ταχύτητα με τη δική τους μηχανή και χάθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους, ενώ συλλέγει μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Τέλος, ο σύντροφος του θύματος αναμένεται να μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.