Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη φέρεται να «έσπασε» κατά την προανάκριση και μπροστά στα συντριπτικά στοιχεία που της παρουσίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να παραδέχτηκε την πράξη της. Πλέον θα σχηματιστεί σε βάρος της δικογραφία, ενώ θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών πιθανότατα το πρωί της Παρασκευής. 

Η 35χρονη προσήχθη το πρωί της Πέμπτης για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα. Στο σπίτι της βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, περούκα και τηλεκάρτα.

Όλα όσα ξέρουμε για την 35χρονη

Λόγοι ερωτικής αντιζηλίας φαίνεται πως κρύβονται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, σύμφωνα με τα όσα εκτιμούν οι αστυνομικοί, οι οποίοι από το πρωί ρωτούν επίμονα τη γυναίκα που έχουν προσάγει.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τα πάντα.

Μέχρι στιγμής τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά είναι:

  • Δούλευε σε δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας ως γραμματέας
  • Φαίνεται πως δεν γνώριζε το σπίτι που μένει η Ιωάννα
  • Το κίνητρο σύμφωνα με πληροφορίες είναι η ερωτική αντιζηλία
  • το δικηγορικό γραφείο στο οποίο δούλευε είχε συνεργαστεί με την ασφαλιστική όπου εργάζεται η Ιωάννα
  • Παλιότερα δούλευε σε άλλο δικηγορικό γραφείο , το οποίο λειτουργεί και ως εισπρακτική εταιρεία

Η ερωτική αντιζηλία «όπλισε» το χέρι της 

Ειδικότερα, η 35χρονη δράστις της επίθεσης με βιτριόλι θεωρούσε ότι η 34χρονη εξακολουθούσε να διατηρεί σχέσεις με τον εν λόγω άνδρα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν προχωρούσε η δική τους σχέση στο επόμενο δτάδιο. Πληροφορίες που ελέγχονται, αναφέρουν ακόμα ότι ένα πρόσφατο αίτημα φιλίας στο Facebook φαίνεται πως αποτέλεσε θρυαλλίδα εξελίξεων.

Η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για τις κλήσεις στο ραδιοταξί, η περούκα και η καπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της ενέδρας, είναι τα τρία ευρήματα που «καίνε» την 35χρονη γυναίκα που κρατείται στην Ασφάλεια για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Την ίδια ώρα, τα ψηφιακά ίχνη που άφησε η 35χρονη γυναίκα (σ.σ. οι καταγραφές των κλήσεων από το καρτοτηλέφωνο στην εταιρεία ραδιοταξί και το στίγμα του κινητού τηλεφώνου σε σημεία ενδιαφέροντος), ήταν στοιχεία που «έδειξαν» στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι πρέπει να κοιτάξουν και σε άλλες περιπτώσεις πέραν των 2-3 γυναικών που βρίσκονταν στη shortlist των υπόπτων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά τα ευρήματα, η 35χρονη γυναίκα φέρεται να κρατά αρνητική στάση απέναντι στους αστυνομικούς και να υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση.