Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, έρευνα για το περιβάλλον της 10χρονης που εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης και αγνοείτο για δύο ημέρες μέχρι να βρεθεί το πρωί του Σαββάτου, ξεκίνησε η Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα αναμένεται να ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει το ανήλικο παιδί, οι σχέσεις του με την οικογένειά του, το σχολείο του και ό,τι σχετίζεται με την καθημερινότητά του.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του «Χαμόγελου το Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως έγινε αναφορά προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για να πραγματοποιηθεί κοινωνικός έλεγχος της ζωής της 10χρονης.

«Μεταφέραμε τις πληροφορίες στην αστυνομία και ελπίζουμε να τελειώνει το μαρτύριο του παιδιού», ανέφερε ο κύριος Γιαννόπουλος.

Πηγές του Voria.gr αναφέρουν ότι η αναφορά δεν έχει φτάσει ακόμα στα χέρια της Εισαγγελίας, ωστόσο η έρευνα για το περιβάλλον της είχε ήδη δρομολογηθεί.

Η 10χρονη, που βρέθηκε να περιπλανιέται στην Καλαμαριά μετά από 44 ώρες εξαφάνισης, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου παρακολουθείτε στενά από παιδοψυχολόγους και ειδικούς.