Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, η γυναίκα έχει ταυτοποιηθεί ωστόσο δεν έχει ακόμα εντοπιστεί, έχει εξαφανιστεί και αφότου άφησε τη Μαρκέλλα το πρωί του Σαββάτου έχουν χαθεί τα ίχνη της.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για γυναίκα περίπου 40 ετών από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, την οποία αναγνώρισε η μικρή Μαρκέλλα.

Η μητέρα της Μαρκέλλας πάντως ανέφερε στο Open ότι δεν υπάρχει κάποια γυναίκα στο φιλικό τους περιβάλλον με κόκκινα μαλλιά και με τη συγκεκριμένη περιγραφή, ενώ όπως είπε δεν έχει αναγνωρίσει κάποια γυναίκα από το περιβάλλον της μικρής σχεδόν κάθε μέρα που την καλούν στο αστυνομικό τμήμα.

Η 10χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους. Η υγεία της φαίνεται να είναι καλή και δείχνει να συνέρχεται από το αρχικό σοκ, όπως επιβεβαίωσε η μητέρα της που την συνάντησε το βράδυ Σαββάτου

Πληροφορίες που ανέφεραν ότι είχε σημάδια στα χέρια, πιθανότατα από ίχνη κράτησης, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται από την μέχρι στιγμής εξέτασή της. Σε κάθε περίπτωση οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να ανασυνθέσουν το χρονικό της υπόθεσης, από τη στιγμή της εξαφάνισής της, κατά την επιστροφή της από το σχολείο, μέχρι τον εντοπισμό της.

Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας Ανηλίκων το περιβάλλον της 10χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, έρευνα για το περιβάλλον της 10χρονης που εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης και αγνοείτο για δύο ημέρες μέχρι να βρεθεί το πρωί του Σαββάτου, ξεκίνησε η Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα αναμένεται να ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει το ανήλικο παιδί, οι σχέσεις του με την οικογένειά του, το σχολείο του και ό,τι σχετίζεται με την καθημερινότητά του.