Δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια αλλά και το 10χρονο θύμα της, ζήτησε από το κελί της όπου βρίσκεται η 33χρονη κατηγορούμενη για την απαγωγή της μικρής Μαρκέλλας. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ, δήλωσε έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της σχετικά με τις πράξεις της, «όχι όμως κάτι παραπάνω όσον αφορά για κακοποίηση, βιασμό ή οτιδήποτε άλλο μου έχουν καταλογίσει». 

Ερωτώμενη γιατί πριν συλληφθεί κατέστρεψε τον υπολογιστή και τα κινητά της τηλέφωνα, η ίδια δήλωσε: «Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί λειτούργησα έτσι κι ακόμα και μέσα εδώ που βρίσκομαι, είμαι τόσο πανικοβλημένη, τρομοκρατημένη που δεν μπορώ να σας απντήσω ότι το έκανα για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό ή στόχο ή οτιδήποτε».

Οι δηλώσεις της:

«Αρχικά θέλω να ζητήσω, έχω ήδη ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Ξαναζητώ δημόσια συγγνώμη και προς την οικογένεια και στο παιδί. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση ερωτικής διάθεσης ή οτιδήποτε άλλο προς το παιδί, παρά μόνο αγάπη και στοργή ήθελα να του δώσω, γνωρίζοντας σε τι οικογενειακό περιβάλλον ζούσε.

Αρνούμαι οτιδήποτε έχει να κάνει με βιασμό ή κακοποίηση προς το παιδί, δεν το κακοποίησα, δεν το πείραξα καθόλου, δεν το άγγιξα τίποτα παραπάνω απ' ότι το έπλυνα το καθάρισα γιατί ήταν πολύ βρώμικη.

{...}

Φυσικά είμαι έτοιμη να επανορθώσω με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ, ώστε να σβηστεί αυτή η ιστορία από το παιδί και όποιο τραύμα έχει αφήσει, καθώς έχει πάρει πολύ μεγάλη δημοσιότητα αυτή η ιστορία γενικότερα. Δεν θέλω να εξαγοράσω καμία συνείδηση φυσικά, παρά μόνο καλό να προσφέρω και να κάνω.

{...}

Η κατάθεση που δόθηκε, δεν θα ήθελα να επεκταθώ παραπάνω, όσον αφορά στην πρώτη κίνηση που έγινε, γιατί καταλαβαίνετε ότι η σύλληψή μου και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνελήφθην, ήμουν πανικοβλημένη, τρομοκρατημένη, έκανα λάθος κινήσεις γενικότερα, γι αυτό βρίσκομαι εδώ πέρα. Είμαι έτοιμη να αναλάβω τις ευθύνες μου, όσον αφορά τις κινήσεις που έχω κάνει. 

Προσπάθησα ουσιαστικά να ηρεμήσω το παιδί με κάποιο τρόπο, καθώς πανικοβλήθηκα, τρομοκρατήθηκα.

Είμαι έτοιμη να αναλάβω οποιεσδήποτε ευθύνες μου αναλογούν, όχι όμως κάτι παραπάνω όσον αφορά για κακοποίηση, βιασμό ή οτιδήποτε άλλο μου έχουν καταλογίσει. Επίσης να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα, κανένα κύκλωμα, όλα αυτά που έχουν ακουστεί είναι παράλογα είμαι πολύ πολύ απλός άνθρωπος, λιτός δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Τα χρήματα ήταν καθαρά δικά μου, έχει γίνει απλά μια πολύ μεγάλη παρεξήγηση, όσον αφορά όλα τα θέματα. 

Γιατί σπάσατε τον υπολογιστή;

Ήμουν τρομοκρατημένη, πανικοβλημένη, δεν ήξερα τι έκανα, οι κινήσεις μου ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί λειτούργησα έτσι κι ακόμα και μέσα εδώ που βρίσκομαι, είμαι τόσο πανικοβλημένη, τρομοκρατημένη που δεν μπορώ να σας απντήσω ότι το έκανα για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό ή στόχο ή οτιδήποτε. Ήταν κινήσεις πάνω στον πανικό μου, αυτό».