Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η 33χρονη, επικαλούμενη προβλήματα υγείας, διακομίστηκε τις τελευταίες ώρες σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και μετά την εξέτασή της επέστρεψε στα κρατητήρια.

Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Η 33χρονη ζήτησε δημόσια συγγνώμη την Κυριακή και δήλωσε έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της σχετικά με τις πράξεις της, «όχι όμως κάτι παραπάνω όσον αφορά για κακοποίηση, βιασμό ή οτιδήποτε άλλο μου έχουν καταλογίσει». 

Ερωτώμενη γιατί πριν συλληφθεί κατέστρεψε τον υπολογιστή και τα κινητά της τηλέφωνα, η ίδια δήλωσε: «Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί λειτούργησα έτσι κι ακόμα και μέσα εδώ που βρίσκομαι, είμαι τόσο πανικοβλημένη, τρομοκρατημένη που δεν μπορώ να σας απντήσω ότι το έκανα για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό ή στόχο ή οτιδήποτε».

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 απέδωσε την αλλαγή στους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης στο γεγονός πως στην αρχική της κατάθεση ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σημείωσε μεταξύ άλλων πως η 33χρονη είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και μέσα από τα κρατητήρια ζητά συγγνώμη υπερασπιζόμενη πως δεν είχε ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί.