Ο δικηγόρος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας, κατέθεσε αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να γίνει μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην Θήβα κρατούνται καταδίκες για ανθρωποκτονίες και άλλα βαριά ποινικά αδικήματα και θα κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα της 33χρονης.

Στο μεταξύ, γείτονας της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης υποστήριξε πως η γυναίκα είναι «ανίκανη να δράσει μόνη της» και είχε ύποπτες επαφές.

«Κάποιος ερχόταν στο σπίτι που είδαμε κάνα δύο φορές με ένα άσπρο 4Χ4 είναι ανίκανη να δράσει μόνη της αυτή η γυναίκα, μάλλον το πήρε πάνω της για να σώσει κάποιον ή επειδή την απειλήσανε» υποστήριξε στο MEGA ο γείτονας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Υπενθυμίζεται πως η 10χρονη και το μικρότερο αδερφάκι της μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη. 

Νωρίτερα, συνήγορος της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας, κατήγγειλε παρέμβαση επώνυμου επιχειρηματία στην υπόθεση αρπαγής. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε να συναντηθεί με τον συνήγορο της 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της ανήλικης, Βασίλη Νουλέζα και «να τα βρουν», όπως είπε χαρακτηριστικά.