Η εισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης απέρριψε, πριν από λίγη ώρα, το αίτημα που υπέβαλε η κατηγορουμένη, διά του συνηγόρου της, να μεταχθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Μεταξύ άλλων, στο αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος υποστήριζε ότι στη Θήβα «θα κινδυνεύσει η σωματική της ακεραιότητα».

Η μεταγωγή της αναμένεται να γίνει εντός του επόμενου 24ωρου.

«Ανίκανη να δράσει μόνη της-Ίσως την απείλησαν» λέει γείτονας της 33χρονης

Στο μεταξύ, γείτονας της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης υποστήριξε πως η γυναίκα είναι «ανίκανη να δράσει μόνη της» και είχε ύποπτες επαφές.

«Κάποιος ερχόταν στο σπίτι που είδαμε κάνα δύο φορές με ένα άσπρο 4Χ4 είναι ανίκανη να δράσει μόνη της αυτή η γυναίκα, μάλλον το πήρε πάνω της για να σώσει κάποιον ή επειδή την απειλήσανε» υποστήριξε στο MEGA ο γείτονας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Υπενθυμίζεται πως η 10χρονη και το μικρότερο αδερφάκι της μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη. 

Νωρίτερα, συνήγορος της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας, κατήγγειλε παρέμβαση επώνυμου επιχειρηματία στην υπόθεση αρπαγής. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε να συναντηθεί με τον συνήγορο της 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της ανήλικης, Βασίλη Νουλέζα και «να τα βρουν», όπως είπε χαρακτηριστικά.