Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η τοπική κοινωνία της Αίγινας είναι συγκλονισμένη από τον πνιγμό του 15χρονου στην πισίνα του σπιτιού του στην περιοχή της Πολίτισσας στον Μεσαγρό.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 24/6 και άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο οποίο επέβαινε και γιατρός, αλλά το αγόρι είχε ήδη καταλήξει.

Η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του νεαρού.

Όπως αναφέρει το aeginaportal.gr, το τραγικό γεγονός έγινε ευρύτερα γνωστό κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Φίλιππος Τζίτζης και Παναγιώτης Ηλίας εξέφρασαν την θλίψη τους και ενημέρωσαν τους δημοτικούς συμβούλους. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο κύριος Φίλιππος Τζίτζης στο σημείο του τραγικού συμβάντος πήγε η αστυνομία, το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας που έφτασε στον Μεσαγρό μετά από εννέα λεπτά μεταφέροντας και γιατρό. «Δυστυχώς δεν πρόλαβαν το μοιραίο», είπε ο κύριος Τζίτζης.

«Ήταν συγκινητικός ο τρόπος που χειρίστηκαν το γεγονός», είπε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Παναγιώτης Ηλίας, η κατοικία του οποίου βρίσκεται κοντά στο σημείο που συνέβη το τραγικό περιστατικό.