Σύμφωνα με το thestival.gr, ο άνδρας κατέθεσε τη μήνυση μέσω του συνηγόρου του, Μπάμπη Αποστολίδη, χωρίς να παραστεί στα δικαστήρια.

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης της αρνείται όσα του καταλογίζει η γυναίκα που φέρεται να άρπαξε την 10χρονη, ότι δηλαδή την εξώθησε στην πορνεία και έπαιρνε τα χρήματα ο ίδιος, ενώ την καταγγέλλει για στοχοποίηση τόσο του ίδιου όσο και του ανηλίκου παιδιού τους.

«Φύλλο και φτερό» οι λογαριασμοί της 33χρονης

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται τα μεγάλα χρηματικά ποσά που ξόδευε η 33χρονη κατηγορουμένη για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Στα χέρια τους έχουν αποδείξεις από εξοφλήσεις μεγάλων λογαριασμών μέσα σε μία ημέρα, ενώ την ίδια στιγμή έχουν αρχίσει να μιλάνε και πολλοί επιχειρηματίες και πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το MEGA, η 33χρονη φέρεται σε μία ώρα να έκανε αγορές αξίας 1.800 ευρώ. 

Άξιο αναφοράς είναι πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν κενά στους διατραπεζικούς της λογαριασμούς ενώ η ίδια δεν είχε καταβάλει τη διατροφή για την ανήλικη κόρη της.

Σύμφωνα με το STAR, η 33χρονη ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση μέχρι τον περασμένο Μάρτιο

Στην απολογία της υποστήριξε πως η ξαφνική οικονομική επιφάνεια προήλθε από ροζ ραντεβού τα οποία έκλεινε, όπως ισχυρίστηκε, ο πρώην σύζυγός της.