Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» μίλησε ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, ο οποίος μίλησε για το πώς ξεκίνησε η ενασχόληση του με τη γυμναστική, το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στην Ατλάντα, αλλά και στο bullying που υπέστη για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.

«Πριν τρεις εβδομάδες ανακάλυψα ότι υπάρχει εδώ και 17 χρόνια οδός με το όνομά μου. Έχω ακόμα το ρεκόρ ως ο νεότερος χρυσός Ολυμπιονίκης στην ιστορία της ελληνικής γυμναστικής και είμαι μέσα στους τρεις νεότερους της παγκόσμιας γυμναστικής. Ακόμα θυμάμαι τα πάντα από τη μέρα που κέρδισα το χρυσό στην Ατλάντα. Ξύπνησα με τεράστια διάθεση, έκανα την προσευχή μου κι έβαλα και άκουσα Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκο και Μαρία Κάλλας, όλους τους τιτάνες της Ελλάδος και είπα “πάμε να δώσουμε τη δική μας τιτανομαχία”».

«Η ρέπλικα είναι φυλαγμένη σε δωμάτιο. Το πραγματικό χρυσό μετάλλιο το έχω σε θυρίδα και δεν το έχω κάνει μόνο εγώ και άλλοι αθλητές, γιατί κάποιοι έχουν πέσει θύματα κλοπής. Από τα επτά μου κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με τη γυμναστική. Το είδα στην τηλεόραση και είδα αυτά τα υπέροχα κορμιά να πετάν είπα ότι θέλω να πετάξω σαν τον Ίκαρο», είπε για το πώς ξεκίνησε ν' ασχολείται με τη γυμναστική.

«Ως αθλητής δεν είχα το χρόνο να πηγαίνω για καφέ και ταξίδια. Αλλά να φλερτάρω μόνιμα, εντάξει με αθλητές είχαμε να κάνουμε, μέσα στον ίδιο χώρο ήμασταν. Είναι πολύ συγκινητικό, με τα χρόνια, η αγάπη που λαμβάνω από τον κόσμο πολλαπλασιάζεται».

«Έχω υποστεί bullying για το σεξουαλικό προσανατολισμό μου. Δεν τους αφήνεις να σε κοροϊδέψουν, το είχα πει κιόλας ότι δεν μάσησα, τους μάσησα. Ποιος έχει το δικαίωμα να σου πει ποιον ή ποια θα αγαπήσεις, τι είστε εσείς; Έχασα τον πατέρα μου πριν πέντε μήνες και είναι βαθιά η απώλειά του», κατέληξε ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js">