Νεαρή γυναίκα που διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας διέκοψε την αγωγή της ακολουθώντας τις συμβουλές του «ψευτογιατρού» και κατάλαβε τι συνέβη μόλις είδε τα στοιχεία του στην τηλεόραση. 

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η γυναίκα έμαθε για τον «ψευτογιατρό» σε μοναστήρι του Βόλου όπου της μίλησαν για έναν «χριστιανό νευροχειρουργό που κάνει θαύματα».

Η γυναίκα συνάντησε τον «ψευτογιατρό» σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας και τότε της ζήτησε να διακόψει τη θεραπεία της και να πάρει βότανα και αποστάγματα με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της.

«Μέχρι τη στιγμή που αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία του από την τηλεόραση και κυρίως η φωτογραφία του δεν πίστευε ποτέ ότι ο δικός της γιατρός ήταν ο “ψευτογιατρός”», υποστήριξε ο δικηγόρος της γυναίκας, Αλέξης Κούγιας.

«Από το 2016 μέχρι και τώρα της ζήτησε να σταματήσει τη θεραπεία της. Της έδινε κάτι μαντζούνια και της πήρε 42.000 ευρώ» αποκάλυψε ο κ. Κούγιας.

Το ασύντακτο έγγραφο

Επίσης ακόμα ένας άνδρας που έπεσε θύμα του «μαϊμού» γιατρού ανέφερε πως τον συνάντησε σε κυλικείο δημόσιου νοσοκομείου και του ζήτησε 3.500 ευρώ για να του χειρουργήσει το τραυματισμένο από τροχαίο πόδι του. Του είχε πει πως ήταν διευθυντής κλινικής σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Σε ασύντακτο έγγραφο ο «ψευτογιατρός», αφού πήρε τα χρήματα από τον άνδρα διαβεβαιώνει πως «με τις γνωματεύσεις που μελέτησα ότι έχετε λάμα από το γόνατο έως μέχρι τον αστράγαλο ότι μπορούμε να το διορθώσουμε και να μπορείτε να ξεκινήσετε στη ζωή σας».

«Ήταν κοροϊδία, πήγαμε στο νοσοκομείο, δεν είδαμε κανέναν. Ούτε τα δύο επίθετα δεν υπήρχαν, ούτε τίποτα» είπε το θύμα του «μαϊμού» γιατρού στον ΑΝΤ1.