Η 33χρονη μίλησε μέσα από τις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα όπου κρατείται στην εκπομπή «Live News» και προσπαθεί να αμβλύνει την αντιπαράθεση με τον πρώην σύντροφό της και επιμένει ότι δεν έβλαψε με κανένα τρόπο το μικρό κορίτσι. 

«Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίζει ότι τα τελευταία επτά χρόνια της συμβίωσής μας ήταν σχεδόν άνεργος. Είχε μεταβιβάσει την ατομική επιχείρησή του. Τα χρήματα από την πώληση τα σκόρπισε. Είχαμε πρόβλημα επιβίωσης. Εξαναγκάστηκα σε δεύτερη «δουλειά». Πονάω για το παιδί μας. Ποια μάνα δεν νιώθει άσχημα μακριά;

Ας μην μου επιτίθεται. Δεν θέλω πόλεμο μαζί του. Ξέρει τι συμφωνήσαμε για το παιδί. Με ενοχοποιούν όλοι χωρίς μέτρο. Δεν έχω κάνει κακό στη 10χρονη. Να της προσφέρω ήθελα. Θα βγει η αλήθεια».

Ο πρώην σύζυγός της όμως έχει ήδη υποβάλει μήνυση σε βάρος της, προσπαθώντας όπως λέει να προστατέψει το παιδί του.

«Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω και σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του, ο πρώην σύζυγος της 33χορνης.

Ταυτόχρονα με ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με το περιεχόμενο από το κινητό και τον υπολογιστή της.

Μάλιστα σύμφωνα με τη δικηγόρο υπεράσπισης της οικογένειας της 10χρονης κυρία Ανάσογλου είναι πιθανό να κληθούν νέοι μάρτυρες να καταθέσουν στην υπόθεση.

Σημαντικές οι λεπτομέρειες που περιέγραψε η 10χρονη

Σημαντικές για την έρευνα της αστυνομίας είναι οι λεπτομέρειες που περιέγραψε η 10χρονη για τα όσα είδε και άκουσε

«Μου είπε ότι ''θα κάνουμε μπάνιο τώρα'', αλλά χτύπησε το τηλέφωνό της και μάλλον μιλούσε με μια γυναίκα. Δεν μπορούσε να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή»

- Άκουσες τι είπαν;

«Κάτι άκουσα, ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μια επιταγή, νομίζω, είπε. Τότε η 33χρονη απάντησε ''τόσα πολλά λεφτά'' και αμέσως πάρα πολύ γρήγορα πήγε και αγόρασε φαγητά για να φάμε. Πήρε πίτσα και άλλα πράγματα. Μέσα στη σακούλα με τα φαγητά είδα κάτω αυτήν την επιταγή που σας έλεγα»

- Παρατήρησες κάτι πάνω στην επιταγή;

«Όχι, δεν είδα ήταν χρώμα κίτρινο, μόνο αυτό είδα»

Παρόλο που η 10χρονη φαίνεται να περιγράφει ότι η 33χρονη της έβαψε το πρόσωπο χωρίς τη θέλησή της και να την κακοποίησε, η κατηγορούμενη μέσω του δικηγόρου της, παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εικόνα. 

«Η 10χρονη η οποία έμεινε δυόμιση μέρες μαζί της και έδειχνε ευχαριστημένη, ικανοποιημένη διότι έπαιξαν, γέλασαν, έφαγαν, έβγαλαν αυθόρμητα σέλφι όταν είχαν χρησιμοποιήσει μακιγιάζ και ρουζ στα μάγουλα χωρίς πρόθεση εκ μέρους της εντολεώς μου να βλάψει την ανήλικη».

Η 33χρονη ζήτησε να μην κατατεθεί αίτηση αποφυλάκισης, εκτιμώντας ότι σύντομα θα προκύψουν νέα στοιχεία στην υπόθεση που θα ξεκαθαρίζουν το τοπίο.