Στο νέο υλικό που έφερε στη δημοσιότητα το STAR, ο Νικόλαος Κοντοστάθης παριστάνει τον… πιλότο.

Στη νέα φωτογραφία, φαίνεται ο «μαϊμού» γιατρός φορά πλήρη στολή πιλότου και φωτογραφίζεται μπροστά από F16 της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας και να κρατά στα χέρια του την κάσκα του πιλότου, σε μια χαρακτηριστική στάση και εικάζεται ότι τραβήχτηκε στην αμερικανική βάση των Συρακουσών.

Μάλιστα, αυτή είναι η φωτογραφία που φέρεται να έδειχνε σε όσους συστηνόταν ως πιλότος.

Ενδέχεται η εν λόγω φωτογραφία να αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ, το οποίο έκανε ο ίδιος, καθώς υπάρχουν σαφείς διαφορές στα μάτια, ενώ και ο λαιμός φαίνεται σαν να ειναι κολλημένος σε ξένο σώμα.

Η γυναίκα που έμαθε ότι είναι ασθενής του από την τηλεόραση 

Νεαρή γυναίκα που διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας διέκοψε την αγωγή της ακολουθώντας τις συμβουλές του «ψευτογιατρού» και κατάλαβε τι συνέβη μόλις είδε τα στοιχεία του στην τηλεόραση

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η γυναίκα έμαθε για τον «ψευτογιατρό» σε μοναστήρι του Βόλου όπου της μίλησαν για έναν «χριστιανό νευροχειρουργό που κάνει θαύματα».

Η γυναίκα συνάντησε τον «ψευτογιατρό» σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας και τότε της ζήτησε να διακόψει τη θεραπεία της και να πάρει βότανα και αποστάγματα με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της.

«Μέχρι τη στιγμή που αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία του από την τηλεόραση και κυρίως η φωτογραφία του δεν πίστευε ποτέ ότι ο δικός της γιατρός ήταν ο “ψευτογιατρός”», υποστήριξε ο δικηγόρος της γυναίκας, Αλέξης Κούγιας.

«Από το 2016 μέχρι και τώρα της ζήτησε να σταματήσει τη θεραπεία της. Της έδινε κάτι μαντζούνια και της πήρε 42.000 ευρώ» αποκάλυψε ο κ. Κούγιας.

Το ασύντακτο έγγραφο

Επίσης ακόμα ένας άνδρας που έπεσε θύμα του «μαϊμού» γιατρού ανέφερε πως τον συνάντησε σε κυλικείο δημόσιου νοσοκομείου και του ζήτησε 3.500 ευρώ για να του χειρουργήσει το τραυματισμένο από τροχαίο πόδι του. Του είχε πει πως ήταν διευθυντής κλινικής σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Σε ασύντακτο έγγραφο ο «ψευτογιατρός», αφού πήρε τα χρήματα από τον άνδρα διαβεβαιώνει πως «με τις γνωματεύσεις που μελέτησα ότι έχετε λάμα από το γόνατο έως μέχρι τον αστράγαλο ότι μπορούμε να το διορθώσουμε και να μπορείτε να ξεκινήσετε στη ζωή σας».

«Ήταν κοροϊδία, πήγαμε στο νοσοκομείο, δεν είδαμε κανέναν. Ούτε τα δύο επίθετα δεν υπήρχαν, ούτε τίποτα» είπε το θύμα του «μαϊμού» γιατρού στον ΑΝΤ1.