Πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης για τη δολοφονία ενός 33χρονου φίλου τους, η οποία είχε τελεστεί μερικές ημέρες πριν (το πρωί της 14ης Ιουλίου 2019) έξω από καφετέρια στο Χαϊδάρι. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωήςμετά από πολύμηνη έρευνα και συλλογή στοιχείων.

Όπως διαπιστώθηκε, δράστης της δολοφονίας του 33χρονου Αλβανού ήταν ο 25χρονος Κούρδος και τουλάχιστον δύο ακόμη άγνωστοι συνεργοί του. Την ίδια ώρα, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 25χρονου στην καφετέρια του γνωστού ηθοποιού, είναι τέσσερις 4 υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 24, 26, 30 και 32 ετών και διαπράχθηκε στο πλαίσιο αντεκδίκησης για την ανθρωποκτονία του φίλου τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 26χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.