Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega επόμενα 24ωρα οι αστυνομικοί αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους τα αποτελέσματα από τα τεστ DNA στα οποία υποβλήθηκαν τόσο η 33χρονη όσο και το μικρό κορίτσι, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί πράξεις αξιόποινες σχετικά με τη γενετήσια ελευθερία της ανήλικης

Ακόμα ευχάριστα ήταν τα νέα που άκουσαν στο οικογενειακό περιβάλλον της 10χρονης, αφού έγινε δεκτό το αίτημα της άρσης του απορρήτου και θα γίνει πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. Συνομιλίες λοιπόν από εκείνο το 48ωρο οι οποίες θα δώσουν νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Ταυτόχρονα, στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται η προσπάθεια να ανακτηθούν τα δεδομένα από τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποίησε η 33χρονη, αλλά και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που επιχείρησε να καταστρέψει ολοσχερώς λίγο πριν από τη σύλληψή της.

Το μικρό κορίτσι είναι πιο κοντά από ποτέ στην οικογένειά της, ενώ η μητέρα της είναι δίπλα στο παιδί και έχει υποδειγματική συμπεριφορά στη συνεργασία της με τις Αρχές, ώστε τα παιδιά να ξαναγυρίσουν σύντομα στο σπίτι.

Η 33χρονη προσπαθεί μέσα από το κελί της όπου βρίσκεται απομονωμένη στις φυλακές της Θήβας να προβάλει την υπερασπιστική της τακτική και να πείσει ότι μόνος στόχος της ήταν να φροντίσει το μικρό παιδί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega ζήτησε ραδιόφωνο και βιβλία, αιτήματα που έγιναν δεκτά, ενώ μέσω του δικηγόρου της ρωτάει αν η 10χρονη έχει γυρίσει σπίτι της, καθώς λέει ότι οτ περιμένουν εφιαλτικές στιγμές.

Η κατηγορούμενη μέσα από τη φυλακή είχε δηλώσει: «Με ενοχοποιούν όλοι χωρίς μέτρο. Δεν έχω κάνει κακό στη 10χρονη. Να της προσφέρω ήθελα. Θα βγει η αλήθεια».

Από τις καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί από πρόσωπα που γνώριζαν την 33χρονη δείχνουν πως δεν ήταν ικανή να δράσει μόνη της και πλέον αναζητούν τους πιθανούς συνεργούς της.

Ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος έχει ήδη υποβάλει μήνυση σε βάρος της, προσπαθώντας όπως λέει να προστατέψει το παιδί του, επίσης δήλωσε ότι πιστεύει ότι η 33χερονη δεν έδρασε μόνη της.

Η 10χρονη φέρεται να έχει περιγράψει με σαφήνεια στους αστυνομικούς τα πρόσωπα που είδε στη οθόνη του υπολογιστή.