Ο εκπαιδευτικός κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και προσέλκυση παιδιού για γενετήσιους λόγους.

Η παραπομπή του σε δίκη έγινε με απευθείας κλήση από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο 52χρονος στις 30 Νοεμβρίου 2019 εισήλθε παράνομα στο σπίτι της μαθήτριας στον Αρχάγγελο.

Η 14χρονη μαζί με τους γονείς της, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι εντόπισαν στον πρώτο όροφο τον εκπαιδευτικό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο εκπαιδευτικός μόλις αντίκρισε την 14χρονη της είπε «γύριζες έξω» και επιτέθηκε στον πατέρα της χτυπώντας τον στον πρόσωπο.

Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια με τον πατέρα της 14χρονης να ακινητοποιεί τον εκπαιδευτικό ο οποίος του είπε πως ήταν ερωτευμένος με την κόρη του και πως είχαν σχέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη ισχυρίστηκε πως διατηρούσε σχέση με τον κατηγορούμενο από το 2018.

Συγκεκριμένα είπε πως είχε σχέση με τον εκπαιδευτικό από τον Σεπτέμβριο και τον Απρίλιο του 2019 η σχέση τους είχε μετατραπεί σε ερωτική.

Η 14χρονη φέρεται να κατέθεσε πως είχε αρνηθεί στον εκπαιδευτικό την ερωτική επαφή.

Κατάθεση

Η ανήλικη, σε κατάθεσή της ανέφερε ότι είχε αρχικά φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο από το σχολείο της και όταν μετατέθηκε από αυτό είχαν επαφές μέσω του facebook.

Ενώπιον της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου η 14χρονη, σύμφωνα με το dimokratiki.gr, φέρεται να ανασκεύασε όσα είχε ισχυριστεί αρχικά λέγοντας πως συνέβησαν όλα με τη θέλησή της, χωρίς την άσκηση βίας.

Στη συνέχεια είπε πως διατηρούσε σχέση με τον 52χρονο και δεν επιθυμούσε την δίωξή του.

Αρνείται τις κατηγορίες

Ο 52χρονος εκπαιδευτικός αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται.

Σε υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεων του αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται τονίζοντας ότι δεν υπήρξε βιασμός αλλά ούτε σεξουαλική επαφή, προσθέτοντας ότι με την ανήλικη υπήρξε μια πλατωνική αγάπη και δεν θα έκανε κάτι που θα έθιγε την αξιοπρέπειά της και μάλιστα ενάντια στην θέλησή της.
Ο εκπαιδευτικός δήλωσε ακόμη ότι δεν πρόκειται να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες που θα έθιγαν την προσωπικότητά της, ενώ οποιαδήποτε πράξη κι αν τελέστηκε αυτή έγινε μετά την συμπλήρωση του 13ου έτους της ηλικίας της.