Η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης εκτιμά πως η εισαγγελέας θα δώσει το πράσινο φως και για άλλες ενέργειες που θα αποκαλύψουν και άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα. «Ζητήθηκε από την πολιτική αγωγή, ταυτόχρονα με την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και την ανεύρεση του σκληρού δίσκου του laptop της, ζητήσαμε να γίνει και άρση τραπεζικού απορρήτου για να δούμε αν και πού είχε χρήματα η κατηγορούμενη» δήλωσε στο Mega η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου.

Η 10χρονη εξακολουθεί να βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας, όπου μπορούν να την επισκέπτονται μόνο συγκεκριμένα άτομα από την οικογένειά της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ζητά συχνά τη μητέρα της.

Η 33χρονη που κρατείται σε κελί απομόνωσης στις φυλακές της Θήβας επιμένει πως δεν είχε σκοπό να βλάψει τη 10χρονη. Ωστόσο άνθρωποι που την γνώριζαν αναφέρουν πως κατά διαστήματα ύποπτα άτομα επισκέπτονταν την 33χρονη. «Κάποιος ερχόταν στο σπίτι με ένα άσπρο 4Χ4, ήταν κουρεμένος γουλί. Ήταν ανίκανη να δράσει μόνη της, μάλλον το πήρε πάνω της για να καλύψει κάποιον ή την απείλησαν» δήλωσε γείτονάς της στο Mega.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η ανάκτηση σημαντικών δεδομένων από τα κινητά τηλέφωνα και τον υπολογιστή της 33χρονης, που θα αποκαλύψουν τόσο τις επαφές που είχε η ίδια με άλλα πρόσωπα κατά τη διάρκεια της απαγωγής, αλλά και το τι βιντεοσκοπήθηκε ή μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου.

Σε τεστ DNA υπεβλήθη η 33χρονη

Σε τεστ DNA υπεβλήθη η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega επόμενα 24ωρα οι αστυνομικοί αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους τα αποτελέσματα από τα τεστ DNA στα οποία υποβλήθηκαν τόσο η 33χρονη όσο και το μικρό κορίτσι, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί πράξεις αξιόποινες σχετικά με τη γενετήσια ελευθερία της ανήλικης

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης, ο οποίος έχει ήδη υποβάλει μήνυση σε βάρος της, προσπαθώντας όπως λέει να προστατέψει το παιδί του, επίσης δήλωσε ότι πιστεύει ότι η 33χερονη δεν έδρασε μόνη της.

Η 10χρονη φέρεται να έχει περιγράψει με σαφήνεια στους αστυνομικούς τα πρόσωπα που είδε στη οθόνη του υπολογιστή.