«Ο μεγάλος (γιος μου) σαν να το περίμενε, σαν να μην του έκανε εντύπωση, σαν να είχε καταλάβει κάτι. Λογικά για να το ήξερε ο γιος μου και να το έβλεπε, θα το έβλεπαν και άλλοι» είπε στο Live News η μητέρα του μαθητή.

«Ο κύριος πήγαινε και την έπαιρνε από το γυμνάσιο όταν σχολούσε η μικρή, η κοπέλα πήγαινε δημοτικό στα διαλείμματα, τον έβλεπε τον συναντούσε, καθόντουσαν μαζί ενώ πήγαινε γυμνάσιο. Στα διαλείμματα, άμα είχε κάποιο κενό, σε γιορτές, ήταν παρούσα γενικά» συνέχισε.

Στην περιοχή, δεν είναι λίγοι εκείνοι που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, συνεχίζουν να υποβαθμίζουν το γεγονός. «Δεν ασχολούνται γενικά εδώ, δεν μιλάνε δηλαδή. Ούτε ο σύλλογος υπήρξε πουθενά. ''Μεμονωμένο περιστατικό'' λένε», αναφέρει η μητέρα.

Αυτός είναι ο 51χρονος δάσκαλος από την Εύβοια που συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικη

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 51χρονου δασκάλου που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος μαθήτριας στη Χαλκίδα.

Πρόκειται για τον: ΜΠΟΥΡΔΑΡΑ Γεώργιο του Πέτρου και της Μαρίας, γεννηθείς στις 07-12-1969 στην Πάφο Κύπρου.

Να θυμίσουμε ότι ο 51χρονος δάσκαλος είχε συλληφθεί το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τ.Α. Χαλκίδας, την ώρα που βρίσκονταν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του μαζί με την 15χρονη σήμερα μαθήτρια, με την οποία κατηγορείται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση τα τελευταία 2 χρόνια. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε.