Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε μέσα από το κανάλι της στο YouTube πώς διέρρευσαν τα βίντεο, πόσο δύσκολα έχει περάσει και κλαίγοντας είπε: «Είναι πολύ άσχημο που ζούμε σε μια κοινωνία που θέλουν να διασύρουν κάποιον έτσι. Έχω δεχτεί ξεφτυλιστικά μηνύματα. Πώς γίνεται να στέλνουν τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα; Είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιος σε μια τέτοια θέση. Να προσέχετε με ποιους κοιμάστε. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν θέλω να ξανασυζητήσω αυτό το θέμα».

Η γενναία εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνης συγκίνησε τα social media και πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν δημόσια τη στήριξή τους στο μοντέλο δημιουργώντας μάλιστα το «κίνημα» #MeKatheTouni, για τη συμπαράσταση σε όλα τα θύματα εκβιασμού.

Ανάμεσα σε όσους δήλωσαν την στήριξη τους στην Ιωάννα Τούνη είναι η Έλενα Ακρίτα, η Ελένη Φουρέιρα, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Παύλος Χρηστίδης και ο Χάρης Χριστόπουλος.

Στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη η Μαίρη Συνατσάκη: «Έχει το σεβασμό μου» (pic)

Η Μαίρη Συνατσάκη εξέφρασε δημόσια -μέσω Instagram- τη στήριξή της στην Ιωάννα Τούνη λέγοντας ότι «έχει το σεβασμό της» και ευχόμενη «πολύ σύντομα να δικαιωθεί νομικά και να υποστούν όλες τις συνέπειες του νόμου όσοι συμμετείχαν στην έκθεσή της».

Το ποστ της Μαίρης Συνατσάκη

Ακρίτα για Τούνη: Είμαστε μαζί της-Γενναία η εξομολόγησή της

Τη στήριξή της στην Ιωάννα Τούνη εξέφρασε η Έλενα Ακρίτα, τονίζοντας ότι η εξομολόγησή της ήταν «γενναία, ανθρώπινη και συγκινητική».

«Με την θαρραλέα Ιωάννα Τούνη. Που με αφορμή ένα ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε, έκανε μια γενναία, ανθρώπινη και συγκινητική εξομολόγηση. #ΜεΤηνΙωάννα και με τα θύματα. Εννοείται.» έγραψε η Έλενα Ακρίτα στο Facebook.

«Τότε είχε καταρρεύσει κι έκλαιγε»: O Χριστόπουλος αποκαλύπτει για την Τούνη και το ροζ βίντεο

Η περίοδος που το επίμαχο ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη άρχισε να κυκλοφορεί, ήταν αυτή κατά την οποία συμμετείχε στο My Style Rocks και τότε πέρασε δύσκολα, όπως αποκάλυψε ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, κριτής τότε του σόου.

Μιλώντας στον Alpha είπε ότι «εγώ δεν έχω δει το βίντεο, αλλά κυκλοφορούσε μέσα στα παρασκήνια. Και μία-δύο φορές είχε καταρρεύσει κι έκλαιγε όντως».

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Με την Τούνη και την κάθε Τούνη, από εδώ μέχρι την άκρη του κόσμου

Τη στήριξή του στην Ιωάννα Τούνη, για την περιπέτεια που περνά με το βίντεο από προσωπικές της στιγμές που διέρρευσε, εξέφρασε ο διευθυντής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Χρηστίδης για Τούνη: «Στο πρόσωπο της είναι όλα τα κορίτσια που έχουν εκβιαστεί»

Την υποστήριξη του δημόσια στην Ιωάννα Τούνη εξέφρασε ο εκπροσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγης, Παύλος Χρηστίδης.

Η Ελένη Φουρέιρα στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη

Η Ελένη Φουρέρα αναδημοσίευσε στο Instagram τη φωτογραφία στην οποία αναγράφεται η φράση, «Είμαστε μαζί με κάθε Τούνη».

Το ποστ της Φουρέιρα για την Τούνη