Υπενθυμίζεται ότι ο 51χρονος δάσκαλος είχε συλληφθεί το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τ.Α. Χαλκίδας, την ώρα που βρίσκονταν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του μαζί με την 15χρονη σήμερα μαθήτρια, με την οποία κατηγορείται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση τα τελευταία 2 χρόνια. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε.

«Την έπαιρνε από το γυμνάσιο όταν σχολούσε»

Για «κοινό μυστικό» μιλά η μητέρα ενός μαθητή αναφορικά με την υπόθεση ασέλγειας της ανήλικης μαθήτριας από 51χρονο δάσκαλο στην Ερέτρια. 

«Ο μεγάλος (γιος μου) σαν να το περίμενε, σαν να μην του έκανε εντύπωση, σαν να είχε καταλάβει κάτι. Λογικά για να το ήξερε ο γιος μου και να το έβλεπε, θα το έβλεπαν και άλλοι» είπε στο Live News η μητέρα του μαθητή.

«Ο κύριος πήγαινε και την έπαιρνε από το γυμνάσιο όταν σχολούσε η μικρή, η κοπέλα πήγαινε δημοτικό στα διαλείμματα, τον έβλεπε τον συναντούσε, καθόντουσαν μαζί ενώ πήγαινε γυμνάσιο. Στα διαλείμματα, άμα είχε κάποιο κενό, σε γιορτές, ήταν παρούσα γενικά» συνέχισε.

Στην περιοχή, δεν είναι λίγοι εκείνοι που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, συνεχίζουν να υποβαθμίζουν το γεγονός. «Δεν ασχολούνται γενικά εδώ, δεν μιλάνε δηλαδή. Ούτε ο σύλλογος υπήρξε πουθενά. ''Μεμονωμένο περιστατικό'' λένε», αναφέρει η μητέρα.