Σύμφωνα πληροφορίες του kozanimedia.gr, ο δράστης μόλις συνελήφθη από τους άντρες της Αστυνομίας επαναλάμβανε τη φράση «Σας άρεσε ε;», ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η επίθεση στους εργαζομένους έγινε στο Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ.

Υπάλληλος της ΔΟΥ τραυματίστηκε από την επίθεση, νοσηλεύεται διασωληνωμένος και αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. 

Διασωληνωμένη νοσηλεύεται ακόμα μία υπάλληλος που δέχτηκε επίθεση. 

Σύμφωνα με το kozan.gr, από την επίθεση τραυματίστηκε στο κεφάλι μία 47χρονη υπάλληλος και μία 55χρονη στο μάτι και τη μύτη. Πολύ ελαφρά τραυματίστηκε ακόμα μία εργαζόμενη.

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες είχε προσχεδιάσει την επίθεση, είχε κλείσει ραντεβού στην εφορία και όταν έφτασε στο γραφείο των υπαλλήλων εβγαλε από το σακίδιό του το τσεκούρι και άρχισε να χτυπά αδιακρίτως τους υπαλλήλους

Υπάλληλος της ΔΟΥ υποστήριξε πως ο δράστης της επίθεσης πήγαινε συχνά τον τελευταίο καιρό στην εφορία και συνομιλούσε με εργαζόμενους.

Ο δράστης είναι γνωστός στην αστυνομία και είχε συλληφθεί το 2017 για φθορές σε παρκόμετρα.

Στην Κοζάνη ο Πιτσιλής 

Στην Κοζάνη μεταβαίνει ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Πιτσιλής επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών.

Επίσης, ενημέρωσε τον υπουργό και τον υφυπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Φωτογραφίες: Kozanimedia.gr