Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο MEGA, ο ίδιος γλίτωσε από καθαρή τύχη. Κρατώντας ακόμα στο χέρι του τα έγγραφα της δουλειάς του, τρέχει πανικόβλητος να σωθεί.

«Χτυπάει κουδούνι και τινάζομαι ή το μυαλό μου γυροφέρνει σε όλη την κατάσταση και δεν κρύβω ότι ώρες ώρες μου έρχονται και ενοχές που αφήσαμε και την πλήρωσε ο συνάδελφος», λέει ο υπάλληλος της εφορίας.

Στο βίντεο που είχε δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ο υπάλληλος που μιλά και από πίσω του μια γυναίκα, την οποία ο δράστης πρόλαβε και χτύπησε επανειλημμένα με το τσεκούρι.

«Εγώ σοκαρίστηκα όταν είδα το βίντεο και εκεί κατάλαβα ότι στο τσακ την γλίτωσα, δηλαδή το σπάσιμο που έκανα και έφυγα από την πόρτα γιατί εκείνη την στιγμή, πάνω στον πανικό δεν είχα αίσθηση, το μόνο που με ένοιαζε ήταν να φύγω να μην την φάω, όπως και ο καθένας από αυτούς που ήταν μέσα” αναφέρει στο MEGA

«Ακούσαμε τις τσιρίδες, τα ουρλιαχτά, όπως γύρισα το κεφάλι εγώ είδα τον έναν μου συνάδελφο με ανάποδα το κεφάλι στο κάθισμα στο γραφείο, και αυτόν να τρέχει προς τα εμάς, εκείνη την ώρα, σηκωθήκαμε και τρέξαμε, το βάλαμε στα πόδια, μας πήρε από πίσω, και καλώς πήγαμε από τις σκάλες, και η κοπέλα που συνέχισε στο διάδρομο την πρόλαβε» αναφέρει συγκλονισμένο.

Ο ίδιος έφυγε αμέσως από τις σκάλες, κάτι που όπως φάνηκε τον έσωσε. Υπενθυμίζεται ότι 2 από τα 3 θύματα είναι ακόμα σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

πηγή: MEGA