Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, οι κάμερες ασφαλείας αλλά και οι μαρτυρίες έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στις έρευνες και οδήγησαν την αστυνομία στο δράστη ο οποίος και συνελήφθη.

Όπως αναφέρει το gargalianoionline.gr, ο 34χρονος αλλοδαπός είναι εργάτης γης και απολύθηκε από το θύμα και την αδελφή της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το άψυχο σώμα της 57χρονης εντόπισε η αδερφή της. Οι δύο αδερφές ζούσαν στο ίδιο σπίτι και ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η μια από τις δύο γυναίκες πήγε με το αυτοκίνητό της μια εργάτρια που απασχολούσε, στα Φιλιατρά.

Επιστρέφοντας πριν περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, βρήκε την αδερφή της μαχαιρωμένη και νεκρή.

Άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία, που έφτασε στο σημείο με ισχυρές δυνάμεις και τον διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας Ηλία Αξιοτόπουλο.

Οι αστυνομικοί αμέσως ξεκίνησαν έρευνες τόσο στο χώρο του εγκλήματος όσο και στην ευρύτερη περιοχή, με αρκετές προσαγωγές ατόμων, μεταξύ των οποίων και ανθρώπων που απασχολούσαν οι δύο γυναίκες στις αγροτικές τους εργασίες.

Οι αρχές με βάση τα πρώτα στοιχεία είχαν απορρίψει το ενδεχόμενο της ληστείας καθώς τα χρήματα που ήταν σε εμφανές σημείο μέσα στο σπίτι, δεν έλειπαν.

Τα πρώτα στοιχεία έδειχναν ότι ο δράστης του εγκλήματος γνώριζε το χώρο.

Ο δράστης φαίνεται να μπήκε από το πίσω μέρος του σπιτιού, σπρώχνοντας μια πόρτα, και να διέφυγε από την κεντρική είσοδο. Το εσωτερικό του σπιτιού είχε ίχνη μικρής αναστάτωσης.

Φωτογραφία εξωφύλλου: eleftheriaonline.gr

Διαβάστε Ακόμα 

Άγρια δολοφονία στα Φιλιατρά: 57χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Θρίλερ στα Φιλιατρά: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή με πολλές μαχαιριές