Συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτρης Κλάδης, ο οποίος έπεσε θύμα βίαιου ξυλοδαρμού, διότι «τόλμησε» να κάνει παρατήρηση σε οδηγό ΙΧ που έκλεινε διάβαση πεζών και ΑμεΑ έξω από υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς σε κεντρικό σημείο του νησιού, προέβη σε καταγγελία στο zantetimes.gr.

«Ήταν η τρίτη φορά που είχα μήνυμα από συμπολίτη ΑμεΑ για το συγκεκριμένο σημείο. Το σημείο έχει μεγάλο πρόβλημα αφού δεν υπάρχει στιγμή που να μην έχει αμάξι. Παραβρέθηκα επειδή έτυχε να είμαι στην πόλη και πήρα τηλέφωνο το λιμεναρχείο. Σε ένα τέταρτο ο κύριος εμφανίστηκε, ήμουν εκεί. Το θέμα είναι σοβαρό έχω ανιψιό 22 χρόνων ΑμεΑ που δεν έχει περπατήσει ποτέ» ανέφερε ο κ. Κλάδης.

«Του είπα “ρε φίλε είναι δυνατόν να παρκάρεις εδώ” και μου είπε τρεις τέσσερις φορές “ποιος είσαι εσύ, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”. Κατέβηκε από το αμάξι στη μέση του δρόμου, σταμάτησε την κυκλοφορία και είπε “ποια ΑμεΑ”, τον είπα “βλάκα” και μου επιτέθηκε με μπουνιές, έγινε φασαρία» καταγγέλλει ο κ. Κλάδης.

Όπως είπε, δύο ώρες μετά το συμβάν «με ακολούθησε ένα αυτοκίνητο, σταμάτησα και κατέβηκαν δύο άτομα και “τα μάτια τους είχαν γυρίσει” και έδιναν γροθιές, κλωτσιές στο αμάξι, στα πλευρά μου. Με χτυπούσαν και οι δύο πάνω από πέντε λεπτά. Σταμάτησαν όταν φώναξα να πάρουν τηλέφωνο την αστυνομία. Δεν μπορούσα να βγω από το αμάξι. Με απείλησαν ότι θα με ξαναβρούν όταν θα έχει ησυχία».

«Θα τους κυνηγήσω μέχρι αηδίας, πρέπει να βρεθεί μία άκρη, τέλος» τόνισε και ήδη έχει κάνει μηνύσεις.

Η ανάρτηση του κ. Κλάδη στο Facebook:

«Όταν διαμαρτυρηθείς σε αυτό στο νησί (ζούγκλα) των ψευτονταήδων μπορεί να βρεθείς με σπασμένο αμάξι, πλευρά ή και νεκρός! Τα δύο πρώτα έγιναν σήμερα. Ο πρώτος μου επιτέθηκε με μπουνιές, μπροστά σε δεκάδες παρευρισκόμενους, γιατί θεώρησε ότι δεν εμποδίζει κανέναν! Αφού έφαγε τα μούτρα του γιατί αναγκάστηκα να απαντήσω με απείλησε ότι θα με βρει. 

Μετά από δύο ώρες μου την έπεσε ο γιος του με έναν μπράβο στην παραλιακή, με γυρισμένα μάτια! Σπάσανε το αμάξι και με χτυπούσαν μέσα στο αμάξι και οι δύο! Τσόγλανοι και κότες λυράτες! Δύο εναντίον ενός εγκλωβισμένου μέσα σε αυτοκίνητο».

Διαβάστε Ακόμα

Μπάχαλο στο νοσοκομείο Αμαλιάδας - Δήμαρχος «έφαγε» κλήση για πάρκινγκ σε θέση ΑΜΕΑ (pics)

Κρήτη: Παρεξηγήθηκαν για το πάρκινγκ και ως... αντίποινα έσπασαν το μαγαζί του με κατσούνες