Πρόκειται για ξεκάθαρο συμβόλαιο θανάτου, με στόχο τους δύο άνδρες από τα Βαλκάνια οι οποίοι δεν πρόλαβαν όχι απλά να αντιδράσουν, αλλά ούτε καν να τραβήξουν χειρόφρενο στο όχημα που επέβαιναν. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ενώ στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν 29 κάλυκες από δύο διαφορετικά διαμετρήματα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπλο βρέθηκε και μέσα στο αυτοκίνητο των θυμάτων. 

Πιθανή εμπλοκή με καρτέλ ναρκωτικών

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία φέρεται ο ένας από τους δύο νεκρούς να είναι από τη Σερβία και ο άλλος από το Μαυροβούνιο (σ.σ. ηλικίας περίπου 45 ετών αμφότεροι), ενώ οι εκτελεστές τους ήταν τουλάχιστον δύο. Ο ιατροδικαστής διέγνωσε επίσης (σ.σ. από τα τραύματα) πως ένα από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν για το διπλό φονικό ήταν υψηλής βλητικής ικανότητας.

Εντός της ημέρας θα ληφθούν δακτυλικά αποτυπώματα τους για να σταλούν στις βάσεις δεδομένων της Europol, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα τους. Επίσης, εξετάζεται η εμπλοκή τους στο καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών με έδρα το Μαυροβούνιο –ένα καρτέλ στο όποιο άνηκαν και οι δύο άνδρες που είχαν πέσει νεκροί σε «συμβόλαιο θανάτου» στα Βλάχικα της Βάρης πριν μερικούς μήνες.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στην Κέρκυρα έχει μεταβεί και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε Ακόμα

Με... άρωμα βαλκανικής μαφίας η διπλή δολοφονία στην Κέρκυρα - Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Θρίλερ με δύο νεκρούς τουρίστες στην Κέρκυρα: Βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο (pics & vid)