Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το δεύτερο κινητό τηλέφωνό αλλά και το laptop της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα τον περασμένο Μάιο στην Καλλιθέα, εξετάζονται εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ οι ειδικοί φέρεται να έχουν καταφέρει ν' ανακτήσουν υλικό που η 35χρονη φέρεται να είχε διαγράψει λίγες μέρες πριν τη σύλληψη της.

Από τα ευρήματα προκύπτουν νέα στοιχεία τα οποία δίνουν απαντήσεις σε μέχρι στιγμής δύο ανανταπάντητα ερωτήματα:

  • Ποιος ήταν ο άνθρωπος ή η εταιρία από την οποία κατηγορούμενη προμηθεύτηκε την καυστική ουσία
  • Αν είχε συνεργό, ο οποίος την βοήθησε ακόμα και εν αγνοία του.

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, η 35χρονη φέρεται να είχε προχωρήσει σε αναζήτηση περούκας την περίοδο 6-9 Μαΐου, δηλαδή 10 μέρες πριν την επίθεση. Τα αποκαλυπτικά στοιχεία αναμένεται να γνωστοποιηθούν στον ανακριτή τις επόμενες ημέρες.

Έβδομο χειρουργείο για την Ιωάννα

Η 35χροινη κατηγορούμενη βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές της Θήβας όπου διατηρεί το δικαίωμα της σιωπής που της παρέχει ο νόμος και αρνείται ν' απολογηθεί. Παραμένει ψύχραιμη και λιγομίλητη σε θάλαμο με άλλες πέντε συγκρατούμενες, ενώ συχνά επικοινωνεί στο τηλέφωνο με την οικογένεια της και τον νομικό της εκπρόσωπο.

Η άτυχη Ιωάννα μεταφέρθηκε σήμερα, Δευτέρα από το «Θριάσιο» νοσοκομείο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου εξειδικευμένοι οφθαλμίατροι παλεύουν να σώσουν το αριστερό της μάτι, το οποίο έχει υποστεί και τη μεγαλύτερη βλάβη.

Αυτή την εβδομάδα η Ιωάννα αναμένεται να οδηγηθεί στο έβδομο κατά σειρά χειρουργείο για την αποκατάσταση του προσώπου της.

Διαβάστε ακόμα

Επίθεση με βιτριόλι: Την εμπλοκή τρίτου προσώπου ερευνά η αστυνομία (vid)

Επίθεση με βιτριόλι: Στις φυλακές Ελαιώνα η 35χρονη - Πέμπτο χειρουργείο για την Ιωάννα (vid)