Πρόκειται για άτομο που το όνομα του εμπλέκεται για περισσότερα από 20 χρόνια σε υποθέσεις με… άρωμα αθηναϊκής νύχτας, ενώ συναντάται και σε δικογραφία με τους μεγαλύτερους «νονούς» -ορισμένοι εκ των οποίων έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει από το 2017 και διαρκεί μέχρι σήμερα. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, φαίνεται πως επιχειρούσε να απομακρυνθεί απ' όλα αυτά και να δραστηριοποιηθεί σε νόμιμες επιχειρήσεις, με το παρελθόν του πάντως να μην τον ξεχνάει. 

Όσον αφορά την επίθεση, οι δράστες επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, φορούσαν σκούρα μπουφάν και κράνη, ενώ δεν άφησαν πίσω τους ίχνη. Πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση στον 50χρονο Γ.Μ. την ώρα που εκείνος βρισκόταν στο παρκινγκ του καταστήματος, μαζί με έναν φίλο του. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι ένοπλοι παρακολουθούσαν το θύμα και γνώριζαν τις κινήσεις του. Οι σφαίρες πέτυχαν το θύμα στην κοιλιακή χώρα και τον τραυμάτισαν σοβαρά, με τον φίλο του να τον μεταφέρει στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν, ωστόσο, ότι μπορεί να υπήρχαν σοβαρές «εκκρεμότητες»  που τον κατέστησαν στόχο από αντίπαλες ομάδες. Έτσι, στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας μπαίνουν άνθρωποι της αθηναϊκής νύχτας που θα μπορούσαν να έχουν κίνητρο να του επιτεθούν. Δεν αποκλείεται μάλιστα από την ΕΛ.ΑΣ. η επίθεση στη Βούλα να πρόκειται για «συνέχεια» μίας σειράς από δολοφονικές επιθέσεις που ξεκίνησαν από το 2017 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. 

Οι «ανακατατάξεις» στην αθηναϊκή νύχτα, όπως λένε αρμόδιες πηγές, είναι πιθανόν να τον κατέστησαν στόχο. Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι αστυνομικοί περιμένουν το «πράσινο φως» από τους γιατρούς για να καταθέσει το θύμα, αν και σπάνια οι καταθέσεις αυτές διαφωτιστικές.

Διαβάστε Ακόμα 

Μαφιόζικη επίθεση στη Βούλα - Πυροβόλησαν άνδρα σε πάρκινγκ φούρνου (vid)

Στέφανος Χίος: Τα σενάρια για τους δράστες της επίθεσης - «Ήταν δύο» ισχυρίζεται (vid)