Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ αποκάλυψε τέσσερα ακόμα θύματα από τη δραστηριότητα και τις παραπλανητικές συμβουλές του ψευτογιατρού. ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων σε επτά.

Σημειώνεται ότι και τα τέσσερα νέα θύματα έπασχαν από σοβαρά αλλά ιάσιμα νοσήματα, είναι και άντρες και γυναίκες, μερικοί και νεαρής ηλικίας και φαίνεται ότι οι συμβουλές του 47χρονου τους οδήγησαν στον θάνατο.

Ακόμα υπάρχουν άλλες τέσσερις περιπτώσεις που δεν έχει τεκμηριωθεί πλήρως η σχέση των συμβουλών με την κατάληξη των ασθενών.

SMS από τη δράση του

Σε SMS που αποκαλύφθηκαν επίσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και εντοπίστηκαν από τον έλεγχο στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου, ο ψευτογιατρός ζητάει συγκεκριμένο ποσό από πελάτισσα.

«Μαρία καλημέρα αυτά είναι τα ποσά διαιρούμενα για να κόψεις τα τσεκ. 10.940, 1.427, 4.351. Επίσης γνώριζε ότι αρκετά βότανα από το Άγιο Όρος μας τα δίδουν ευλογία και δε μας τα χρέωσαν καθόλου. Δηλαδή να φανταστείς ούτε τα μισά δε μου χρεώνουν. Είδες έχει ο θεός!».

«Νίκο καλημέρα, καλό και ευλογημένο μήνα! Ευχαριστώ για την ενημέρωση θα σε καλέσω πιο αργά, όταν αποδεσμευτώ για να συνεννοηθούμε».

Σε άλλο μήνυμα, ο ψευτογιατρός εξηγεί σε άγνωστο πρόσωπο που αγωνιά για την πορεία της υγείας συγγενούς του, πως εάν δεν συνεχίσει τη δήθεν αγωγή θα πεθάνει.

«Νίκο μήπως να σταματήσουμε τα αποστάγματα για να δούμε και τι ενοχλεί τους νεφρούς; Επίσης πρέπει να νοσηλευτεί άμεσα;».

«Χωρίς τα αποστάγματα θα σβήσει σαν ‘κερί’. Πλάκα κάνεις; θα σε πάρω μετά το χειρουργείο».

Έσοδα που «ζαλίζουν»

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ» οι αρχές έχουν εστιάσει σε δύο τραπεζικές θυρίδες που φαίνεται πως ανήκουν στον 47χρονο ψευτογιατρό.

Πηγές των αρμοδίων υπηρεσιών αναφέρουν ότι τα έσοδά του τα τελευταία χρόνια πιθανόν υπερβαίνουν τα 700.000 ευρώ.

Επίσης, φαίνεται πως έχουν εντοπισθεί τα «ίχνη» offshore εταιρείας που έχει χρησιμοποιήσει με τη βοήθεια άλλου ιδιώτη που κινείται μεταξύ ΗΠΑ κι Ελλάδος και έχει μεταφέρει μεγάλα χρηματικά ποσά σε Λιχτενστάιν και ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμα:

Ψευτογιατρός: Το έπαιζε γιατρός του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και έδινε φάρμακα για την ελονοσία σε ασθενείς που είχαν χολή (vid)

Ψευτογιατρός: Πόσο κόστιζαν τα... ματζούνια-Τι έγραφε στις συνταγές του (vid)