Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, κάθε εβδομάδα διοργανώνονται τουλάχιστον τρία πάρτι σε βίλες του νησιού με είσοδο από 150 έως 1.500 ευρώ και DJ από το εξωτερικό.

Η τοποθεσία της βίλας στέλνεται μέσω social media λίγη ώρα πριν την έναρξη του πάρτι στη βίλα. Ο κάθε πελάτης παίρνει ατομική πρόσκληση είτε βραχιολάκι ως πάσο εισόδου. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στα συγκεκριμένα πάρτι πάνε μέχρι και 1.000 άτομα.


Πρόσκληση για πάρτι/ΣΚΑΙ

Όσο για τις πληρωμές, γίνονται είτε με POS, είτε με μετρητά, με τους διοργανωτές να υποστηρίζουν ότι ένα μέρος του ποσού διατίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα χρήματα μεταφέρονται σε λογαριασμούς στο εξωτερικό.

Οι διοργανωτές έχουν τοποθετήσει «κράχτες» σε μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο, οι οποίοι πλησιάζουν άτομα και τα ενημερώνουν για τα πάρτι.

Ταυτόχρονα «σκανάρουν» προφίλ στα social media προκειμένου να διαπιστώσουν ποιοι βρίσκονται στο Νησί των Ανέμων και επιθυμούν να πάνε σε πάρτι ενώ έχουν και οικονομική άνεση.

Η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να παραβιάσει το οικιακό άσυλο και μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάρτι σε επίπεδο πρόληψης. Δηλαδή να εντοπίσει τις προσκλήσεις των πάρτι και να αποτρέψει την είσοδο στο εσωτερικό του σπιτιού.

Διαβάστε Ακόμα 

Χρυσοχοΐδης από τη Μύκονο για τον κορονοϊό: Αυστηροί έλεγχοι σε χώρους διασκέδασης 

Κορονοϊός - Κοτανίδου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν μαγαζιά και beach bars (vid)