Νέο χτύπημα από την πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, αφού μετά τον ρατσιστικό οχετό απέναντι στον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο και το κατόρθωμα να συνενώσει όλα τα fake news και τις θεωρίες συνωμοσίας για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ σ' ένα ένα ποστ... αριστούργημα, τώρα ζητάει από τη Νίκη Κεραμέως και τον Βασίλη Κικίλια, να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση για να φορέσει μάσκα.

Η Ραχήλ Μακρή είναι πολύ δραστήρια στα social media καθώς, οι αναρτήσεις στο Facebook καθημερινά είναι πάρα πολλές, σε μία από αυτές ζητάει από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, να υπογράψουν «δήλωση βεβαίωση και θα βεβαιώσουν τους Έλληνες πολίτες ότι η χρήση μάσκας ΔΕΝ ενέχει κινδύνους για την υγεία των πολιτών και ΔΕΝ έχει επιπτώσεις σ' αυτήν».

Ακόμα αναφέρει ότι «θα αναλάβουν την πλήρη και αποκλειστική αστική και ποινική ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη» υπάρξει από τη χρήση της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή:

Ο κύριος Κικίλιας και η κυρία Κεραμέως θα υπογράψουν την παρακάτω δήλωση βεβαίωση.
Θα ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ τους Έλληνες πολίτες ότι η χρήση μάσκας ΔΕΝ ενέχει κινδύνους για την υγεία των πολιτών και ΔΕΝ έχει επιπτώσεις σ' αυτήν.
Θα ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ την πλήρη και αποκλειστική ΑΣΤΙΚΗ και ΠΟΙΝΙΚΗ ευθύνη για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βλάβη υποστώ εγώ και τα παιδιά μου από τη χρήση μάσκας.
Την ίδια βεβαίωση-δήλωση που ετοίμασε ο δικηγόρος κύριος Αντωνιάδης θα έχω μαζί μου για να υπογράψει οποιοσδήποτε επιχειρήσει να υποχρεώσει εμένα και τους γιους μου, να φορέσουμε τη μάσκα. Οποιοσδήποτε επιχειρήσει να εφαρμόσει τις Κ.Υ.Α. που έχεις και εσύ υπογράψει, ως ο πλέον ΑΡΜΟΔΙΟΣ υπουργός, οι οποίες σε τίποτα δεν διαφέρουν, σε επίπεδο επικινδυνότητας και παραλογισμού. από μία Κ.Υ.Α. η οποία θα μας υποχρέωνε να εισπνέουμε το καυσαέριο από τις εξατμίσεις τον αυτοκινήτων.
Όταν υπογράψεις τη βεβαίωση-δήλωση, εγώ πρώτη θα φορέσω την άλλη στιγμή τη μάσκα.

Υπόγραψε τη βεβαίωση – δήλωση !!».

Μάλιστα η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, ανήρτησε και πάλι τη συγκεκριμένη υπεύθυνη δήλωση σε νεότερο ποστ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«ΒΕΒΑΙΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ
Ο υπογράφων …………………………………………., βεβαιώνω δια της παρούσης τους πολίτες της Ελλάδας ότι η χρήση μάσκας δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία τους και δεν έχει επιπτώσεις σ΄αυτήν, και δηλώνω ότι αναλαμβάνω την πλήρη και αποκλειστική αστική και ποινική ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη της υγείας του υποστεί έστω και ένας ανήλικος ή ενήλικας κάτοικος της χώρας από τη χρήση της μάσκας».

Διαβάστε ακόμα:

Ραχήλ Μακρή κατά Γεωργούλη: Πάει στην Ευρωβουλή ο άλλος, δεν ξέρει να διαβάσει δύο σειρές και μετά το ρίχνουν στη δυσλεξία για να τους λυπηθούν

Κορονοϊός: Ραχήλ Μακρή: «Μούφα ο κορονοϊός, θα κοινωνήσω κανονικά» (pics)