Και δεύτερο βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Στέφανου Χίου έξω από το  στο σπίτι του στα Βριλήσσια λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο από διαφορετική κάμερα ασφαλείας έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή, η ιστοσελίδα της εφημερίδας που εκδίδει ο Στέφανος Χίος το «Μακελειό», διακρίνεται μία μηχανή, αναβάτες της οποίας είναι ο δράστης της επίθεσης και ένας συνεργός του. Η μηχανή στέκεται στη γωνία πριν το σπίτι του εκδότη, σβήνει τα φώτα και ο δράστης της επίθεσης αποβιβάζεται.

Στη συνέχεια τρέχει προς το σημείο που είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητο του Στέφανου Χίου, τον φτάνει και από το παράθυρο του οδηγού τον πυροβολεί δύο φορές. Ο εκδότης ανοίγει την πόρτα και παρά τα τραύματα του κυνηγά τον δράστη, το όπλο του οποίου έχει μπλοκάρει.

Ο δράστης τρέχει προς τη μηχανή όπου τον περιμένει ο συνεργός του, ωστόσο όταν αντιλαμβάνεται ότι ο Στέφανος Χίος τον ακολουθεί, κινείται προς το μέρος του εκδότη για τον φοβίσει. Τελικά επιβιβάζεται στη μηχανή και διαφεύγουν.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Χίος απαντά στα πυρά Χατζηνικολάου με πιεσόμετρο για τα νεύρα!

Χατζηνικολάου για Χίο: «Πρόκειται για τεράστιο αλήτη!» (pic)