«Τον έσφαξαν και του έβαλαν φωτιά για να αλλοιώσουν τα τραύματα» απεφάνθη ο ιατροδικαστής για τον έναν από τους δύο άνδρες. Οι σοροί φαίνεται ότι ανήκουν σε Ιρακινούς, κουρδικής καταγωγής, οι οποίοι, όπως αναφέρει το grtimes.gr, δεν έχασαν τη ζωή τους στον τόπο όπου βρέθηκαν αλλά οι δράστες τους πέταξαν εκεί για να τους ξεφορτωθούν.

Ο πρώτος άνδρας είναι ηλικίας κάτω των 30 ετών και αγνώστων στοιχείων ταυτότητας. Από τη νεκροψία- νεκροτομή προέκυψε ότι έφερε τραύματα στο λαιμό από τέμνον όργανο και θερμικά εγκαύματα στη περιοχή του προσώπου και του τραχήλου. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, που παρουσιάζει το grtimes.gr, τα στοιχεία αυτά συνάδουν με περίπτωση ανθρωποκτονίας.

Από την εξέταση της σορού του δεύτερου άνδρα δεν διακριβώθηκε από ποια αιτία έχασε τη ζωή του ενώ αποκλείστηκε  ο θάνατος δια τέμνοντος ή θλώντος οργάνου και δια πυροβολισμού.  Όπως ανέφερε στις αρχές ο αδελφός του ο οποίος φέρεται να τον αναγνώρισε, ο 31χρονος αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα.

Τα πτώματα ήταν σε προχωρημένη σήψη και  εκτιμάται ότι οι δύο άνδρες πέθαναν τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν εντοπιστούν. Οι θάνατοι διερευνώνται και τοξικολογικά από την  Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η σχετική έκθεση που θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Μέχρι σήμερα η αστυνομία δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια ήταν η σχέση των δύο ανδρών.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης . Στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης ενδέχεται να συμβάλουν κινητά τηλέφωνα και άλλα ευρήματα που μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια  της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, μετά την εξερεύνηση του χώρου.

Διαβάστε Ακόμα

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν δύο άνδρες νεκροί στην Ευκαρπία

Άγριο ξύλο σε μπαρ της Χαλκίδας - Ένα άτομο στο νοσοκομείο