Ο Σάκης Αρναούτογλου, σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει: «σχεδόν τα 300 χιλιοστά βροχής ή λίτρα ανα τετραγωνικό μέτρο μέσα σε ένα μόνο εξάωρο (όσο περίπου βρέχει όλο το χειμώνα στην Αθήνα )έφτασαν χθες το βράδυ τα ύψη βροχής στην κεντρική Εύβοια προκαλώντας καταστροφές και στοιχίζοντας τη ζωή σε 5 συνανθρώπους μας!».

Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού – Οι πρώτες ενδείξεις για τον Δεκαπενταύγουστο

Από την Τρίτη  βελτιώνεται ο καιρός σύμφωνα με τον προγνώστη Σάκη Αρναούτογλου, ενώ υπάρχουν ενδείξεις για άστατο καιρό στα ορεινά ηπειρωτικά και στην βόρεια Ελλάδα για μετά τις 16 με 17 Αυγούστου.

O Σάκης Αρναούτογλου έγραψε στο Facebook «Όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες ημέρες εκτός από κάποιες διάσπαρτες μπόρες η και τοπικές καταιγίδες που θα εκδηλωθούν αύριο Δευτέρα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα καθώς και στα ορεινά της βορειοδυτικής Ελλάδας ο καιρός από την Τρίτη μέχρι και το Δεκαπενταύγουστο φαίνεται να κυλά ομαλά.

Ενδείξεις για άστατο καιρό στα ορεινά ηπειρωτικά και στην βόρεια Ελλάδα υπάρχουν κυρίως για μετά τις 16 με 17 Αυγούστου!».

«Οι άνεμοι στα πελάγη μέχρι και την Τετάρτη δεν πρόκειται να ξεπεράσουν 4 με 5 και στο κεντρικό και Νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ με μικρή μόνο ενίσχυση την Πέμπτη.

Την Παρασκευή και το Σάββατο στο κεντρικό και το Νότιο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει κάποια άνοδο τις επόμενες ημέρες στα περισσότερα Ηπειρώτικα πεδινά τμήματα και το μεσημέρι και θα αγγίζει και τους 34 με 35 προς το Δεκαπενταύγουστο δεν αποκλείονται και 36 με 37 βαθμοί στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές! Τέσσερις με πέντε βαθμούς θα είναι χαμηλότερη θερμοκρασία στα ορεινά και στα νησιά καθώς και στις περισσότερες παράκτιες περιοχές» σημείωσε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Διαβάστε Ακόμα

Εύβοια: Έπεσαν 300 τόνοι νερού ανά στρέμμα σε λιγότερες από 8 ώρες

Εύβοια: «Βούλιαξαν» στη λάσπη τα Ψαχνά – Εικόνες καταστροφής (pics & vids)