Σύμφωνα με το cretalive.gr, μετά το κλείσιμο των μπαρ τα μεσάνυχτα στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορoνοϊού, πολλοί νεαροί τουρίστες αγοράζουν ποτά από σούπερ μάρκετ και συνεχίζουν τη διασκέδαση τους σε δρόμους και πεζοδρόμια. Κάπως έτσι φέρεται να έγινε και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η μία παρέα αγόρασε βότκα και δύο redbull και κάθισαν σ' ένα πεζοδρόμιο.

Ο ισχυρισμός που προβάλλεται είναι ότι μέλος της άλλης παρέας έκλεψε τα δύο ενεργειακά ποτά και έτσι έγινε η παρεξήγηση αφού ζήτησαν το λόγο. Οι άλλο θίχτηκαν και κάλεσαν …ενισχύσεις και κάπως έτσι ξεκίνησε η συμπλοκή.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ένας 24χρονος Γάλλος τραυμάτισε με σπασμένο μπουκάλι μπίρας συμπατριώτη του στην περιοχή του αριστερού ημιθωράκιου και σύμφωνα με αστυνομικούς, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο το τραύμα για τη ζωή του λόγω αιμορραγίας.

Ο 24χρονος ισχυρίζεται ότι δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει, απεναντίας μπήκε στη μέση για να χωρίσει.

«Έπειτα μαζεύτηκαν ακόμα περισσότερα άτομα. Άκουσα να λέει κάποιος: Προσοχή, προσοχή έχουν μαχαίρι και σπασμένα μπουκάλια. Εγώ συνέχιζα να τους χωρίζω και τότε φοβήθηκα πάρα πολύ και πανικοβλήθηκα. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα έναν φίλο μου να έχει μια βαθιά πληγή στον αγκώνα. Ο φόβος με κυρίευσε και βρήκα ένα μπουκάλι στο πάτωμα και το έβαλα στην τσέπη μου. Ειλικρινά δεν ήθελα καθόλου να το χρησιμοποιήσω. Εκείνη την στιγμή είδα μπροστά μου μια αγέλη ανθρώπων να θέλει να επιτεθεί. Πήρα το μπουκάλι από την τσέπη μέσα στον πανικό και την ώρα που προχωράω προς αυτούς για να τους φοβίσω, με πιάνει ένας από το λαιμό και άλλος από τα μαλλιά. Δεν έβλεπα τίποτα γιατί είχα το κεφάλι κάτω. Πίστεψα ότι θα με δολοφονήσουν και τυφλά, χωρίς να δω, έκανα την κίνηση με το μπουκάλι ενστικτωδώς. Είμαι σε κατάσταση σοκ».

Σύμφωνα με το Star, η αστυνομία συνέλαβε 13 άτομα ενώ είχε και οπτικό υλικό από τον δράστη, ο οποίος είχε μαλλί με αλογοουρά και μούσι, όμως η συγκεκριμένη περιγραφή δεν ταίριαζε με κανέναν από τους συλληφθέντες.

Τελικά η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα στα δωμάτια όπου διέμεναν οι 13 Γάλλοι, καθώς ο 24χρονος ήταν ανάμεσα στους συλληφθέντες και είχε ξυριστεί και κουρευτεί για να μην αναγνωριστεί.

Ο 24χρονος παραδέχεται ότι κούρεψε την κοτσίδα του και ξύρισε το μούσι από φόβο προς τα μέλη της αντίπαλης ομάδας. «Δεν το έκανα για να γλιτώσω από την Αστυνομία αλλά για να μην με βρουν αυτοί» φέρεται να είπε.

Διαβάστε Ακόμα:

«Terra Incognita»: Πολεμοφόδια και χρήματα στην κατάληψη - σύμβολο της Θεσσαλονίκης (Pics)

Κορονοϊός – Κρήτη: Επιχειρηματίες έχουν βρει τον τρόπο να ξεπερνούν το όριο των 50 ατόμων σε δεξιώσεις