Ο Μπαλάφας «βλέπει» οργανωμένο σχέδιο με τον κορονοϊό - τον οποίο γράφει ως κορωνιό - και τα βάζει με την κυβέρνηση ως μέρος της παγκόσμιας συνωμοσίας: «Όχι Κυριάκο Μητσοτάκη.Οχι Νίκη Κεραμεως. Όχι Χαρδαλια.Όχι Μαζανη. Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν ανήκει ούτε σε εσάς, ούτε στον Gates, ούτε στον rockfeller, ούτε στον Rothchild. ΑΝΗΚΕΙ στα παιδιά μας. Και τα παιδιά μας δεν θα τα φιμώσετε» γράφει.

«Όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήσατε ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G. Καταστρέφετε με τις μάσκες το ανοσοποιητικό των ανθρώπων μεγεθύνοντας το καθημερινό άγχος της επιβίωσης μιας που διαλύετε την οικονομία. Φέρνετε τα εμβόλια μιας εταιρίας εν ονόματι astrazeneca που στις 5 Μαΐου αναφερόταν κι ο Τσιοδρας για τα εμβόλια του Gates. Όταν όλα ενεργοποιηθουν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνιος θα ανθίζει. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή θεωρίες συνωμοσίας; Οι μάσκες οι δικές σας πέσανε, μην πάτε να τις φορέσετε στους άλλους.
Έχει ο διάολος το σχέδιο του αλλά έχει και ο Θεός το δικό του.
Αναπνεύστε ελεύθερα!» γράφει.

Το ποστ συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια με τα πιο... κόσμια εξ αυτών να λένε ότι η άποψή του έρχεται τουλάχιστο από το Μεσαίωνα!

Διαβάστε ακόμα: 

«Βιολογικό όπλο για να... μαντρωθεί η ανθρωπότητα»: Ο κορονοϊός «άναψε» τις πιο απίθανες θεωρίες συνωμοσίας

Για όλα φταίει... ο Μπιλ Γκέιτς: Γιατί «πρωταγωνιστεί» στις θεωρίες συνωμοσίας, από την εμφύτευση τσιπ μέχρι τον κορονοϊό!