Συγκεκριμένα η Attica Group εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι η έκρηξη στο πλοίο «Blue Horizon» οφείλεται σε διαρροή ατμού στο μηχανοστάσιο.

Όπως ανφέρει ακόμα στην ανακοίνωση τα δύο από τα τέσσερα μέλη του πληρώματος που τραυματίστηκαν στη διάρκεια των εργασιών συντήρησης, τα δύο νοδηλεύονται, ενώ στα άλλα δύο δύο απαιτήθηκε μόνο η παροχή πρώτων βοηθειών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η Εταιρεία σας ενημερώνει ότι σήμερα Δευτέρα, 24 Αυγούστου περί ώρα 9:30 π.μ. στο Πλοίο BLUE HORIZON το οποίο βρισκόταν στο λιμάνι του Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης εκδηλώθηκε διαρροή ατμού στο μηχανοστάσιο του πλοίου. Από τη διαρροή τραυματίστηκαν τέσσερα μέλη πληρώματος που εκτελούσαν τις εργασίες συντήρησης, οι οποίοι διακομίσθηκαν άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Εξ αυτών, δύο μέλη πληρώματος νοσηλεύονται ενώ στα υπόλοιπα δύο απαιτήθηκε μόνο η παροχή πρώτων βοηθειών».

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο σοβαρότερα τραυματισμένος φέρει εγκαύματα και κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί και όπως ανέφερε το OPEN, πρόκειται για τον γ’ μηχανικό του πλοίου.

Διαβάστε Ακόμα:

Κορονοϊός - «Επιστρέφουν» Τσιόδρας – Χαρδαλιάς – Δύο μέρες την εβδομάδα

Χίος: Παραλίγο ατύχημα με τουρκικό F-16 που είχε παραβιάσει το ελληνικό FIR (vid)