Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο 17χρονος αποκάλυψε πως νόμιζε ότι θα χάσει τις αισθήσεις του ενώ τον χτυπούσαν 20 νεαροί.

«Όλα αυτά τα λέω γιατί θα μπορούσε ένα άλλο παιδί στη θέση μου να έχει πεθάνει από το ξύλο. Είχα χτυπήσει στο κεφάλι μου, παντού είχα καρούμπαλα και μώλωπες. Το αυτί μου είχε παντού αίματα, η κάτω γνάθος μου θα χρειαστεί χειρουργείο γιατί μου έχει ραγίσει. Η κοιλιά μου έχει πάθει μόλυνση που έχω χτυπήσει», είπε ο 17χρονος.

Σύμφωνα με τον νεαρό, το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο όταν είχε πάει στην πλατεία με δύο φίλους του. «Εκεί πέρα γινόταν ένας τσακωμός με δυο παιδιά. Πήγα εγώ και είπε να σταματήσουν να τσακώνονται γιατί έχει μικρά παιδιά και εκεί πέρα μου επιτέθηκε το ένα παιδί από τη συμμορία αυτή. Με χτύπησε, έπεσα κάτω και μετά, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, είχαν μαζευτεί 20 άτομα και με βαράγανε», συμπλήρωσε.

«Πόναγα πάρα πολύ γιατί με βαράγανε με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι, στα πλευρά μου. Μετά από λίγη ώρα που με βαράγανε νόμιζα θα χάσω τις αισθήσεις μου», αποκάλυψε ο 17χρονος.

Πλέον δηλώνει πως φοβάται διότι «δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβεί άμα πάω κάπου μόνος μου και είναι πολύ επικίνδυνο γιατί δεν ξέρεις ποιοι άλλοι είναι».

«Με βοηθάει η ψυχολόγος μου να το ξεπεράσω. Είχα ακούσει ότι είχαν ξανά επιτεθεί σε άλλο παιδί εδώ πέρα, έναν 16χρονο και είχαν επιτεθεί οι ίδιοι», σημείωσε ο 17χρονος.

«Το παιδί μου έχει αρκετά χτυπήματα και κακώσεις στο κεφάλι, ενώ η σπασμένη γνάθος του χρειάζεται χειρουργείο για να επανέλθει», είπε στο Reader.gr, η μητέρα του αγοριού, κυρία Βάσω Γαλιατσάτου.

Διαβάστε Ακόμα 

«Τον χτυπούσαν ανελέητα 20 άτομα»: Τι λέει στο Reader.gr η μητέρα του 17χρονου που δέχθηκε επίθεση στο Γαλάτσι

Απίστευτη καταγγελία: 20 ανήλικοι ξυλοκόπησαν άγρια 17χρονο στο Γαλάτσι – Τον χτυπούσαν επί 10 λεπτά