Όπως έχει καταγγείλει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολίτης το περιστατικό συνέβη στο Ελληνικό με τον ειδικό φρουρό να τον σταματά για έλεγχο και στη συνέχεια να του λέει ότι πρέπει να κάνει έρευνα και στο σπίτι του. Όταν μπήκαν στο σπίτι του θύματος, σύμφωνα με την καταγγελία, ο αστυνομικός εκβίασε τον πολίτη λέγοντας ότι θα ισχυριστεί ότι βρέθηκαν κρυμμένα ναρκωτικά στο διαμέρισμα για να τον κατηγορήσει για εμπόριο, εάν δεν του δώσει όσα χρήματα έχει.

Μαζί με τον ειδικό φρουρό ήταν κι ένα ακόμη πρόσωπο που εμφανίστηκε κι αυτός ως αστυνομικός στον πολίτη. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο αστυνομικός δεν δίστασε να προτάξει και το όπλο του προκειμένου να αποσπάσει όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι, με τις ίδιες πηγές να κάνουν λόγο για περίπου 40.000 ευρώ. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με τον πολίτη να καλεί την Άμεση Δράση και να καταγγέλει το περιστατικό. 

Ακολούθησε έρευνα, με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να εντοπίζουν το συνάδελφο τους στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και να τον προσαγάγουν στη ΓΑΔΑ όπου θα καταθέσει στους «Αδιάφθορους» των Εσωτερικών Υποθέσεων.

Διαβάστε ακόμα

Χειροπέδες σε ένοπλους ληστές σούπερ μάρκετ με «βαρύ» ποινικό βιογραφικό

Φυλακές Κέρκυρας: Τα όπλα, η αλβανική μαφία και ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου